Skip links
Ko je VRH poslodavac u domaćoj IT industriji

Traži se najbolji IT poslodavac u Srbiji

Kako bismo utvrdili ko je, i ko su, najpoželjniji, ili kako volimo da ih zovemo „VRH“ IT poslodavci u Srbiji, pokrećemo najveće istraživanje brenda IT poslodavaca kod nas.

Istraživanje se radi po savremenoj metodologiji na osnovu koje ćemo saznati koje kompanije IT-jevci u Srbiji percipiraju kao poželjne, i zašto baš njih.

Učestvovanjem u istraživanju pomoći ćeš da se iskristališe slika šta za zaposlene u IT-ju znači dobar poslodavac, i čemu bi domaće IT kompanije trebalo da teže.

Rezultati koje dobijemo biće validni u narednih 18 meseci jer se naredno istraživanje planira tek nakon isteka ovog perioda.

Zato, neka ti ne bude teško da daš svoj doprinos u (pr)oceni dobrih poslodavaca, kako bi bili još bolji, i kako bi se i ostali ugledali na njih. Cilj je da imamo što bolje tržište rada za domaće IT stručnjake i kompanije koje se razvijaju u pravcu odličnih mesta za rad njihovih zaposlenih.

Za tvoj doprinos trebaće ti 7-10 minuta a ujedno imaš i mogućnost da osvojiš neku od zanimljivih nagrada kao što su: produženi velnes vikend na Zlatiboru za dve osobe u hotelu Mona, ranac Bobam hero, slušalice Xiaomi Redmi Buds 3 PRO i još mnogo paketa iznenađenja sajta HelloWorld.rs.

Anketu možeš popuniti na sledećem linku.