Skip links

Ko smo mi

Uz vas kroz svaki korak zapošljavanja i poslovanja

Infostud, centar za zapošljavanje i razvoj karijere, sinonim je za uspešno zapošljavanje u Srbiji. Pod njegovim okriljem nalaze se vodeći sajtovi za poslove i ljudske resurse - Poslovi.infostud.com, HRlab.rs, Startuj.com i HelloWorld.rs.

Naš početak i razvoj

Od 2002. godine činimo Srbiju boljim mestom za rad.

Preko Subotice do Beograda, tim Infostuda danas broji preko 100 zaposlenih, deo je vodeće internet kompanije Inspira grupe u Srbiji, ujedno i članica ALMA Career grupacije koja obuhvata sajtove za zapošljavanje u 12 evropskih država.

Time se kroz razmenu najboljih praksi kontinuirano unapređujemo, razvijamo i insistiramo na inovaciji, a sve u cilju pružanja najbolje usluge vama kao našim korisnicima.

ALMA Career je deo Monster.com mreže sajtova u svetu. Infostud je takođe član međunarodne mreže najposećenijih sajtova za zapošljavanje u svetu: The Network.

Naši glavni fokusi​

Efikasno povezujemo kandidate i poslodavce, pomažemo im u procesu zapošljavanja i građenja karijere, čineći zajedno tržište rada boljim.

Značajan deo vremena i energije posvećujemo projektima u čijoj je srži društvena odgovornost.

Naša porodica brendova

Svakodnevno radimo na modernizaciji i poboljšanju tržišta rada kroz četiri vodeća brenda koji pripadaju Infostudu.

Polazna tačka za uspešno zapošljavanje u Srbiji, sa najvećom ponudom oglasa za posao, gde je u svakom trenutku na portalu oglašeno oko 5000 poslova.
Preko 1 million korisnika, sa preko 3.2 miliona poseta mesečno, koriste Poslove Infostud kako za pronalaženje posla, tako i za efikasne pripreme koje pomažu samouveren razvoj karijere.
Za HR profesionalce u Srbiji, HR Lab platforma pruža sveobuhvatna HR rešenja. Od regrutacije i selekcije, privlačenja talenata i brendiranja poslodavaca – nudimo rešenja i podršku u građenju uspešnih timova i širenja poslovanja.
Uz to, prisutan je i besplatan HR Lab asistent, alat za praćenje svih konkursa i prijava, koji pospešuje proces zapošljavanja.
Startuj teži da bude kompas za sve mlade ljude na početku karijere u Srbiji, a to potvrđuje sa preko 140.000 poseta mesečno.
Platforma je posvećena zapošljavanju mladih, a pored više od 2000 aktuelnih oglasa za mlade, tu možete naći i informacije o aktuelnim stipendijama i programima studija.
Uz to, na Startuj.com se nalaze i saveti koji navode na proaktivnost i u edukaciji i na poslu.
Prava adresa za sve članove IT zajednice i onih koji to žele da postanu.
Sa preko 870 aktivnih oglasa za posao, najvećom bazom profila kompanija i njihovih recenzija, ova platforma pruža transparentan i širok uvid u IT zajednicu Srbije.
Upravo zato HelloWorld broji preko 370.000 poseta mesečno, kao i preko 45.000 kandidata prijavljeno na njen njuzleter.

Infostud, pored vodećih platformi za zapošljavanje i ljudske resurse, okuplja i mnogobrojne zajednice na društvenim mrežama, razvija različite kanale sa korisnim sadržajem za kandidate i kreira inovativne employer branding strategije i rešenja.

Imate dodatna pitanja?

Ako imate dodatna pitanja ili vas zanima neka od oblasti naše delatnosti, naš tim će vam rado pružiti odgovor i pomoć.