Skip links

Čime se bavimo

Unapređujemo i činimo boljim tržište rada u Srbiji

Infostud efikasno povezuje kandidate i poslodavce, pružajući podršku u svakom koraku tog procesa. Uz to, modernizujemo prakse zapošljavanja kroz inovativne poduhvate.

Fokus na poslodavce i HR stručnjake

Pomažemo poslodavcima pri zapošljavanju i razvoju poslovanja​

Fokus na kandidate za posao

Pružamo podršku i informacije pri traženju posla i razvoju karijere

Fokus na mlade​

Putem poslovanja naših biznisa i raznih inicijativa potenciramo proaktivnost mladih

Fokus na IT zajednicu​

Aktivno učestvujemo u rastu i razvijanju IT zajednice Srbije i talenata u njoj​

Šta i kako radimo?

Inovacija je naša motivacija i zato se trudimo da nudimo različita rešenja, kroz širenje vidika o mogućnostima nalaženja posla, aktivnog upravljanja profesionalnim razvojem i zapošljavanje.

S druge strane – produktivno tržište rada jeste rezultat dvosmernog procesa, pa vama kao poslodavcu pomažemo da pronađete najbolje radnike i podržavamo u razvoju pravilnih politika zapošljavanja i ulaganja u ljudske resurse.

Samim tim, Infostud je centar rešenja za regrutaciju, selekciju i employer branding i najvernija podrška na putu građenja uspešnih i efikasnih timova, i brendiranje poslodavca.

Infostud
4 mil.
mesečnih poseta
1.5 mil.
korisnika mesečno
7000
aktuelnih oglasa
100+
zaposlenih

Infostud u brojkama

Već 20 godina podižemo stepen uspešne zaposlenosti i poslovanja u Srbiji.

Tokom godina stekli smo poverenje većine poslodavaca, kandidata, mladih ljudi i ostale javnosti.

Društvena odgovornost

Pored tržišta rada, Infostud se fokusira i na druge vidove razvoja zajednice kroz društvenu odgovornost.
Podržavamo decentralizaciju ekonomske moći Srbije i tržišta rada u Vojvodini i šire. Uz to podržavamo i promovišemo korišćenje domaćih proizvoda i usluga.
Pomažemo da se premosti jaz između formalnog i neformalnog obrazovanja. Uz to, mladima pomažemo da steknu bogato iskustvo u inostranstvu, kako bi to iskustvo doneli nazad u Srbiju. Takođe podržavamo inovativne i kreativne pristupe obrazovanju.
Podržavamo razvoj IKT (informacionih i komunikacionih tehnologija) preduzetništva u Srbiji. Infostud kroz sve svoje brendove promoviše korišćenje IKT rešenja za potrebe privrede i stanovništva.
Revnosno radimo na tome da promovišemo i razvijamo pozitivnu sliku o Srbiji. Uz to, pružamo podršku korišćenju oba zvanična pisma, a i izbegavamo korišćenje stranih termina gde je to moguće.
Usred smo procesa depopulacije radno sposobnog stanovništa Srbije. Kako bismo pomogli u razumevanju ovoga, analiziramo podatke o interesovanju kandidata za poslove i studije u inostranstvu. Projekat je realizovan uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Populacionog fonda UN (UNFPA) u Srbiji.

Imate dodatna pitanja?

Ako imate dodatna pitanja ili vas zanima neka od oblasti naše delatnosti, naš tim će vam rado pružiti odgovor i pomoć.