Skip links

Regionalni Sajam Poslova 2023: Vaša prilika za uspeh i povezivanje sa najboljim talentima!

Nakon 13 uspešnih godina održavanja Regionalnog sajma poslova i ove godine sa zadovoljstvom možemo da najavimo novo izdanje najvećeg događaja u domenu zapošljavanja u regionu. Sajam se već tradicionalno organizuje od strane vodećih sajtova za zapošljavanje iz regiona: Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao.ba – Bosna i Hercegovina, Vrabotuvanje – Severna Makedonija, Deloglasnik – Slovenija i MojPosao – Hrvatska.

Kao i svih prethodnih godina i ovaj oktobar ostaje rezervisan za najveći događaj u industriji zapošljavanja. U periodu od 24. do 31. oktobra, Regionalni sajam poslova će pružiti jedinstvenu priliku poslodavcima da predstave svoje kompanije i privuku najbolje talente iz regiona.

Prošle godine smo ostvarili izvanredne rezultate. Sa preko 250.000 posetilaca u Srbiji i više od pola miliona na regionalnom nivou, Online regionalni sajam poslova je postao neprikosnoveni lider u industriji. Kompanije su imale priliku da izgrade svoj Employer Branding i dosegnu široku publiku, dok su kandidati pronalazili izvanredne poslovne prilike i ostvarivali svoje karijerne ciljeve.

Ovogodišnje izdanje Regionalnog Sajma Poslova donosi nove mogućnosti, inovativne alate i bogat program događaja. Bilo da ste poslodavac u potrazi za talentima ili kandidat u potrazi za novom karijernom prilikom, ovo je mesto gde se sve to događa.

Zahvaljujući inicijativi „Otvoreni Balkan“, kandidati iz Severne Makedonije i Srbije od prošle godine imaju mogućnost da se zaposle u nekoj od ovih zemalja bez ikakvih dodatnih dokumenata, radnih viza i posebnih dozvola.

Takođe, i ove godine će se tokom trajanja Regionalnog sajma poslova organizovati tri događaja namenjena kandidatima, a ne smemo zaboraviti ni na tradicionalnu igru “Lov na blago”, koja će posetiocima doneti vredne nagrade.

Vidimo se i ove godine na Regionalnom sajmu poslova! Bez obzira na vaše iskustvo ili trenutnu poziciju u karijeri, uvereni smo da će ovaj događaj imati nešto za svakoga. Ne propustite priliku da nas posetite od 24. do 31. oktobra na https://regionalnisajamposlova.com/rs/ i započnete svoju karijeru u pravom smeru.