Posao u Infostud grupi

Posao u Infostud grupi

Pogledajte kako je raditi kod nas i konkurišite na neku od otvorenih pozicija

Piši nam

Ako imaš pitanje ili komentar, javi se, kolege iz HR-a će ti brzo odgovoriti. Ukoliko trenutno nemamo otvorenu poziciju koja ti je interesantna, a u potrazi si za novim izazovom, ostavi nam svoj kontakt ili CV i imaćemo te u vidu kad budemo imali posao koji ti odgovara.

Tatjana Rokvić HR

Tatjana Rokvić

Anja Balažević HR

Anja Balažević

Slađana Kovačić HR

Slađana Kovačić

Otvorene pozicije

Trenutno smo u potrazi za novim kolegama

Kako izgleda proces selekcije u Infostud grupi?

Proces selekcije nije nikakav bauk, ne brini. Kroz nekoliko razgovora s tobom želimo da ti predstavimo posao koji te čeka, tim u koji dolaziš, našu kulturu i vrednosti. Isto tako želimo želimo da tebe upoznamo, tvoje dosadašnje iskustvo i da se uverimo da poseduješ neophodne znanja i veštine za poziciju za koju se prijavljuješ. Više o tome šta te čeka na ovom putu možeš da saznaš ovde.

Želim da konkurišem za posao u Infostudu, kako to da uradim?

Često imamo otvorene konkurse (možeš da ih pogledaš na ovoj strani), pa možeš da apliciraš preko oglasa za posao. Tada je potrebno da imaš biografiju koju ćeš ubaciti u prijavu, a možeš da dodaš i motivaciono pismo. Za najviše dve nedelje možeš da očekuješ odgovor od nas. Ukoliko nemamo otvoren konkurs koji odgovara tvojim karijernim željama, možeš da nam pišeš putem konktakt forme na ovoj stranici. Potrebno je da ostaviš svoj imejl kako bismo mogli što pre da ti odgovorimo (najčešće je to u roku od dva do tri dana).

S kim ću da razgovaram na intervjuima?

Koliko intervjua ću imati i koliko traju?

Da li su intervjui onlajn ili uživo?

Šta ćete da me pitate? Šta mogu ja vas da pitam?

Da li ću raditi zadatak, i kakav?

Koliko traje proces selekcije i da li ću i kada dobiti povratnu informaciju?

Kako treba da izgleda moja biografija? Da li da pišem motivaciono pismo?

Video o procesu selekcije

Proces selekcije za opšte pozicije

Proces selekcije za IT pozicije

Infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznaj više