Виртуелни дани каријере и знања 2017

Осми регионални сајам запошљавања и образовања „Виртуелни дани каријера и знања 2017.“, ове године биће одржан од 11. до 18. октобра, на адреси хттп://данкаријера.цом/РС/ . Као и претходних година, сајам се реализује у сарадњи сајта Послови.инфостуд.цом и образовних сајтова који су део „Инфостуд групе“, сајта Мој-посао.нет из Хрватске и Посао.ба из Босне и Херцеговине.

Сви они који траже посао, али и шансу да стекну прво радно искуство, могу онлајн посетити неки од „штандова“ на сајму. Ове године, уз стандардно велики број оглашених места на сајму, новина је да ће све компаније и огласи бити груписани у пет тематских капсула, HoReCa, ICT, Образовање, Трговина/Продаја и Финансије/Банкарство. Тако ће кандидати лакше проналазити огласе из одређених области које им одговарају, а осим могућности конкурисања, на располагању ће им, између осталог, бити и ливе цхат са послодавцима који су им интересантни.

До овог тренутка пријављено је рекордних 29 послодаваца када је Србија у питању. Послодавци који ће наступити на сва три тржишта су за сада Addiko банка, Лидл и  Lafodia Sea Resort, док ће само у Србији нове раднике тражити: Нордеус, Инфостуд група, Delhaize, P3 Communications, SBA, Милшпед, Mercator S, Adria Media Group, Raiffeisen, еФронт, Нелт, Норма група, Нафтна индустрија Србије, Comdata, Студио Модерна, Убисофт, Hutchinson, Представништво Joorney, Ernst&Young, Webcom / Callidus CloudMetro cash&carry, Фондација СОС Дечија села Србија, Mitto Technologies,  Credit Agricole banka, Уникредит банка и Global Engineering Technologies d.o.o.

Током сајма посетиоци ће моћи и физички да пристуствују панел дискусијама које ће се одржати у просторијама Стартит центра у Београду у суботу 14.10 од 11 х, током којих ће представници великих компанија које учествују на сајму говорити о позицијама које су намењене кандидатима без искуства, док ће представници ИТ сектора на другом панелу дискутовати о огласима и пријавама на јуниорским и сениорским позицијама.

За протеклих 7 година сајам је имао преко 1 400 000 посета, а само прошле године је забележно рекордних 294 000.

Podelite na društvenim mrežama: