U redu
Infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više

Сајту Послови.инфостуд.цом три УЕПС признања за кампању „Како преживети грозан посао“

Кампања Како преживети грозан посао троструко је награђена на годишњој  додели признања за најбоље  радове из струке, које већ  традиционално додељује Удружење за тржишне комуникације Србије.

Ове године УЕПС је доделио награде за најбоље радове  из струке у  21 категорији на свечаности поводом  обележавања свог  55. рођендана одржаној у уторак 22.12. у Дому омладине.

Кампања  „Како преживети грозан посао“  који је сајт Послови.инфостуд.цом реализовао у сарадњи са агенцијом МцЦанн Београд добитник је три УЕПС награде: златног признања у категорији бранд ПР кампања, златног признања у категорији интегрисана кампања – корпоративно оглашавање и сребрног признања  категорији интернет маркетинг кампања.

Ове године кампања је већ награђена годишњом наградом Друштва за односе са јавношћу  Србије ,  наградом СОМО борац која се додељује за најбоље дигиталне пројекте у региону, а ушла је и у избор 25 најбољих кампања у региону на Wеекенд медиа фестивалу у Ровињу.

Podelite na društvenim mrežama: