U redu
Infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više

Сајт Хеллоwорлд.рс освојио ПЦ Пресс награду за 2015.

 

 

Сајт ХеллоWорлд.рс је добио главну награду у категорији Сервиси, у традиционалној додели награда магазина ПЦ Пресс најбољим сајтовима и блоговима. Као један од главних фактора за прво место у тој категорији је наведен ИТ Инсајдер, наш сервис где садашњи и бивши запослени пишу искуства о раду у компанијама, као и искуства са интервјуа.
На свечаном скупу у Скупштини града Београда одржана традиционална, 19. по реду, додела признања победницима на избору најбољих интернет дестинација. Ове године су, поред сајтова, одабрани и најбољи наступи на друштвеним мрежама, као и најбоље мобилне апликације.

Присутнима на скупу су се обратили Дејан Ристановић, главни и одговорни уредник часописа ПЦ Пресс, и генерални директор Мастер Цард-а Артур Туремка. Покровитељ акције је била  Скупштина града Београда, а пријатељи избора су РНИДС и Мастер Цард.

 

У категорији Сервиси пет најбољих су:
Хеллоwорлд.рсЦенотека.рсЕвентим.рсКлопанаклик.цом и Надји.инфо

Победници по категоријама су:

Образложење стручног жирија ПЦ Пресса за освајање првог места у категорији Сервиси:

„Истраживања показују да су занимања везана за ИТ најперспективнија, а уз то и одлично плаћена. Посао у овој области можете да потражите на уобичајеним сајтовима за запошљавање, али боље је да то урадите на специјализованом сајту – а ХеллоWорлд је управо такав. Осим актуелних огласа, на сајту ћете наћи и профиле (тренутно) 875 ИТ компанија, а најзанимљивији је одељак „ИТ Инсајдер“ у коме регистровани посетиоци остављају своје оцене и утиске о компанијама у којима раде или су радили. Зашто би само компаније оцењивале вас – оцените и ви њих. Овај детаљ био је пресудан да ХеллоWорлд победи у категорији Сервиси“.

Статуа која је додељена победницима је, по први пут у Србији, одштампана на 3Д штампачу компаније Воxеллаб.

Пројекат ИТ Инсајдер је први овог типа на домаћем ИТ тржишту. Циљ овог сервиса је да се подигне транспарентност у ИТ компанијама, како би кандидати могли да дођу до квалитетних и корисних информација о потенцијалним послодавцима.

Пружајући “инсајдерске” информације потенцијалним запосленима, сматрамо да смо створили сервис који гради револуцију у тражењу посла, обезбеђујући већу транспарентност на ИТ тржишту рада. Ова награда за нас представља признање за једногодишњи труд и залагање, али и подстрек за унапређење сајта. Надамо се да ћете бити уз нас на том развојном путу! 🙂

Podelite na društvenim mrežama: