Почео онлине сајам запошљавања и образовања

 

Након три веома успешна онлине сајма запошљавања и образовања, ове године Виртуални дани каријера и знања одржаће се по четврти пут на адреси www.данкаријера.цом од 16. до 23. октобра. Сајам већ традиционално организују три најпосећенија портала за запошљавање и образовање у региону, сајтовиИнфостуд из Србије, МојПосао из Хрватске и Посао.ба из Босне и Херцеговине.

Онлине сајам посетиоцима омогућава да 24 сата, 7 дана у недељи из свог дома прегледају понуде за посао и едукацију. На јединственом сајму запошљаваја, послодавци ће отворити виртуална врата компанија и представити своју кадровску политику, док ће кандидати, путем цхата, моћи да сазнају све информације директно од представника компаније.

Посетиоцима овог јединственог сајма запошљавања и едукације, чија је једна од предности могућност обилажења штандова „из кућне фотеље“, као и на претходном онлине сајму, представиће се послодавци из региона који имају потребе за новим запосленима, али и едукативне установе, које ће посетиоцима приближити могућности додатног образовања и професионалног усавршавања у доба када тржиште рада стално захтева нова знања.

Само неке од компанија које ће на онлине сајму представити своје понуде за посао су: Јапан Тобаццо Интернатионал, Нестле Адриатиц, Марбо Продуцт, Теленор, Пхилип Моррис Интернатионал филијале у Србији и Црној Гори, Ернст & Yоунг, Дреy, Вицториа гроуп, Wирелесс медиа и други.

Више информација о сајму можете пронаћи на званичном сајту, где ћете пронаћи и утиске са претходних догађаја.

Podelite na društvenim mrežama: