U redu
Infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više

Почео највећи регионални онлине сајам запошљавања и образовања

очео је највећи регионални онлине сајам запошљавања и образовања „Виртуални дани каријера и знања 2016“ који ће трајати  до 26. октобра на адресиwww.данкаријера.цом.

Током осам дана трајања сајма поред великог броја огласа за посао, познате компаније из Србије и региона ће понудити и велики број пракси за све оне који желе са стекну радно искуство.

Догађај већ 7 година традиционално организују три најпосећенија портала за запошљавање у региону – из Србије сајт Послови.инфостуд.цом, у сарадњи са Инфостудовим  образовним сајтом НајСтудент.цом, портал МојПосао.нет из Хрватске и Посао.ба из Босне и Херцеговине. Током сајма ће бити организовано и велико регионално истраживање трендова на тржишту рада са упоредном анализом стања у све три земље.

Више од 200 огласа за посао за кандидате из Србије

Као и претходних година сви заинтересовани сајму могу да приступе у било које време из својих домова и да прегледају огласе за посао, праксе и курсеве битне за развој каријере. Осим тога, свакодневно по утврђеном распореду могу да разговарају са послодавцима путем цхат сервиса и да добију више информација о запослењу и праксама у њиховим компанијама. Представници едукативних установа ће такође бити активни путем цхат – сервиса.

Међу излагачима на сајму ће се ове године наћи: Пхилип Моррис, Инфостуд, Делхаизе, Лион група, Милшпед, Wуртх, Делпхи, Аццентуре, Нелт, Нафтна индустрија Србије, Ернст&Yоунг, ТЛСцонтацт, Уницредит банка, еФронт, Новоматиц Лоттерy Солутионс, Адриа Медиа, Представништво Јоорнеy ЛЛЦ Београд, Университà Цаттолица из Милана и Аустралиан Траде Цоммиссион  – Амбасада Аустралије, Линк Гроуп д.о.о.

Од регионалних излагача, који наступају истовремено на сва три тржишта,  на сајму ће учествовати: Нестле, Инфобип, Аддико банка и Лидл.

Прилика за лични контак са послодавцима

Током сајма посетиоци ће моћи и физички да пристуствују панел дискусијама које ће се одржати у просторијама ЛИНК гроуп у Земуну у суботу 22.10 од 11 х, током којих ће представници великих компанија које учествују на сајму говорити о значају праксе за добијање посла и програмима које они организују.

Осим представника компанија, на панелима ће учествовати и млади предузетници из Србије који ће испричати како су градили своје каријере и поделити своја искуства са свима онима који дискује буду пратили у просторијама ЛИНК гроуп или путем ливе стреам-а.

За протеклих 5 година сајам је имао преко 1 100 000 посета, а само прошле године је забележно рекордних 256 000.

Podelite na društvenim mrežama: