U redu
Infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više

МШМ и Инфостуд група додељују стипендију за Еxецутиве МБА програм

МШМ и Инфостуд група додељују стипендију за Еxецутиве МБА програм

 

Мокрогорска школа менаџмента (МШМ) и Инфостуд група објавили су конкурс за доделу једне пуне стипендије за Мокрогорски Еxецутиве МБА програм (МЕМБА) у вредности од 6.000 евра. Мотив за доделу ове стипендије је жеља МШМ-а и Инфостуд групе да се у Србији унапреди ниво знања из области управљања пословањем (бизнис менаџмента). Поред жеље да се ојачају менаџерска знања, смисао стипендије је и да се подржи и промовише концепт целоживотног учења, јер је једино уз позитиван приступ, иновације и целоживотно учење, могуће тежити економски развијеном дружтву и такозваном друштву благостања.

Мокрогорски Еxецутиве Мастер оф Бусинесс Администратион (МЕМБА) је први акредитовани мастер програм за управљање пословањем у Србији. Програм је организован у сарадњи са Факултетом организационих наука. Траје 18 месеци и састоји се од 6 модула који трају по 10 дана. Програм се реализује у Мокрој Гори, Београду и Шангају (за који једним делом трошкове сноси сам стипендиста). Након завршетка овог програма стиче се академска диплома, коју додељује Факултет организационих наука, и звање “мастер управљања пословањем”, као и професионална диплома и звање МЕМБА, коју додељује Мокрогорска школа менаџмента.

Ова стипендија намењена је привредницима, предузетницима и менаџерима који воде, или ће водити, сектор или компанију, а који за собом имају пословне резултате и верују у могућност даљег развоја српске привреде.

Услов за добијање стипендије је да стипендиста има најмање осам година радног искуства, од чега пет на управљачким позицијама. Поред ових формалних услова, приликом доделе стипендије биће узета у обзир професионална биографија кандидата, а од кандидата се очекује и да напишу краћи есеј на тему “Како бих допринео развоју друштва и стварању државе благостања”. Есеј ће оценити менаџмент МШМ-а и Инфостуд групе. Више информација о условима могуће је сазнати на сајту www.мсм.еду.рс. Рок за пријаве је 15. септембар.

Позивамо све заинтересоване кандидате да се пријаве на конкурс.

Podelite na društvenim mrežama: