Моје Инфостуд ципеле Мирјана Вујисић, Администратор огласа, Послови инфостуд

Од када сам дипломирала, а то је било још давне 2005. године, стално сам била у потрази за „мојим идеалним послом.“ Од тада па до данас, ходала сам чак у 8 различитих ципела. Иначе, број 8 је за мене таличан. Звучи много, али када их све наведем, увек је постојао разлог зашто сам их враћала на полицу или су престајале да ме служе.

Када погледате излог, понуда је шаролика, има их разних, али које год бих обула биле би неодговарајуће, ако би ми на почетку биле добре касније би се испоставило да сам направила лош избор и тако су године пролазиле, а ја мењала ципеле… чак је било и периода да сам била и боса… и то се дешава, али сам се и даље трудила да пронађем праве.

Једног дана, отишла сам на фeјсбук страницу мог садашњег послодавца, пратила их редовно и помислила у себи…како би било лепо једног дана се ту запослити. Тог лета, послодавац је реновирао канцеларије, и поставили су слике које су одавале утисак пријатне радне атмосфере, видела сам задовољна лица запослених. У то време сам била на породиљском одсуству, нисам ни била у потрази за новим послом…време је пролазило, настале неке нове околности… решила сам да кренем у „онлајн шопинг“, и кликнула на једне које су ми одувек привлачиле пажњу, биле су тако лепе али „limited edition“, и чик погодите, успела сам да се за њих изборим од 83 заинтересована кандидата 🙂 Тог дана када ме је Милица позвала и рекла: Мирјана, желимо да Вам понудимо посао, нисам могла да верујем, иако ми је инстинкт говорио да сам на добром путу. Била сам пресрећна!

Са поносом могу да кажем да већ дуже од годину дана носим једне, које су ми омиљне, које сам одувек тражила, које сваког јутра једва чекам да обујем, уопште не жуљају, шарене су и ведре (хм…питате се како могу да буде ведре, то су само ципеле, али могу!) Скроз су у мом фазону, волим да кажем да се слажу уз мој карактер 🙂  Кројене су као за мене, флексибилне су, ослушкују моје кораке и корачамо заједно, са њима сам комплетна.

Радим у тиму који је задужен за постављање огласа за посао, за мене најбољи, нисмо само колеге, ми смо пријатељи, допуњујемо се, помажемо, шалимо, и сваки радни дан нам пролети врло брзо.

Осећај ме није преварио,  иако сам под утицајем претходних искустава била скептична, исто ме служе као и првог дана.

Да, то су ципеле које сам одувек тражила, број 38, бренд Инфостуд.

Podelite na društvenim mrežama: