Infostudova kampanja osvojila nagradu za najbolja PR ostvarenja

Sajt Poslovi.infostud.com i kompanija Infostud osvojili su godišnju nagradu Društva za odnose sa javnošću za najbolju PR komunikaciju u integrisanim kampanjama za projekat “Kako preživeti grozan posao ili pronaći bolji”.

 Kampanja “Kako preživeti grozan posao ili pronaći bolji” koju je sajt Poslovi.infostud.com realizovao u saradnji sa agencijom McCann krajem prošle godine, odnela je pobedu u kategoriji PR komunikacija u integrisanim kampanjama gde se nadmetala sa projektima koje su radili Executive Group i Vip mobile i New Moment New Ideas Company i Carlsberg Srbija.

Nagrada PRiznanje se već tradicionalno dodeljuje poslednjih 18 godina, a ove godine, u 13 kategorija, prijavljeno je ukupno 68 projekata. U finalnom izboru našlo se 30 radova iz korporativnog, javnog i neprofitnog sektora.Pored glavnih nagrada, dodeljena su i prizanja u dve posebne kategrorije – nagrada za najboljeg komunikatora koja nosi ime nedavno preminulog kolege Srđana Ðurića, i nagrada za najbolji akademski rad “Dr Dragutin Vračar”

Podelite na društvenim mrežama: