U redu
Infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više

Инфостудентски кутак на ВТШ

(Преузето са сајта Суботица.цом – 13. 04. 2017.)

Дугогодишња сарадња Високе техничке школе струковних студија и Инфостуда, резултирала је пријатним кутком за студенте у ком моћи да се окупљају, друже, одморе али и раде заједно на својим пројектима.

– Студенти су у могућности да на квалитетан начин бораве у нашој установи и ван директне наставе, могу да се друже, да уче, користе интернет, забаве се гледајући телевизију, као и да се ближе упознају са самом компанијом. – рекао је Игор Фирстнер, декан ВТШ

Боравак у школи пре и након предавања сада је добио неку другу димензију, у којој студенти могу да проводе слободно време, као и да раде многе ствари за које до сада нису имали адекватно уређен простор.

– Сада можемо у кругу школе да седнемо заједно и попричамо, а уједно можемо и да гледамо телевизију, као и да слушамо музику. На располагању су нам и рачунари које можемо да користимо ван наставе, а да притом не морамо да тражимо посебан кабинет или дозволу за то. Све нам је сада на дохват руке. – каже Стефан Попић, члан Студентског парламента.

Испред Инфостуда „Инфостудентски кутак“ предала је на коришћење Андријана Мазињанин, из одељења пројеката и развоја.

– „Један од циљева Инфостуда јесте управо улагање у системско образовање, тако да смо ВТШ препознали као стратешког партнера са којим треба да радимо највише на томе и управо је овај кутак плод тога. Ово није улагање у зидове, ово је улагање у образовање, које Високо техничка школа пружа својим будућим и садашњим студентима.“ – истакла је Мазињанин.

Сарадња Инфостуда и Високе техничке школе наставља се већ за две недеље, када ће бити организовано такмичење у програмирању „БИЗКОД В2.0“ намењено студентима друге и треће године.

Podelite na društvenim mrežama: