U redu
Infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više

Инфостуд започео акцију запошљавања у Златиборском округу

zaposlenjeПочетком новембра, сајт послови.инфостуд.цом  започео је пројекат „Месец запошљавања у Златиборском округу“. Покретањем ове инцијативе како међу послодавцима тако и међу људима који су у потрази за послом, овај сајт има за циљ трајно смањење незапослености у Златиборском крају.

Шта је све Инфостуд припремио за људе из овог дела Србије? Наиме, сви заинтересовани из Златиборског округа који током новембра оставе своју биографију у Бази биографија на овом сајту, учествују у наградној игри. Уносом биографије током месеца новембра, осим што повећавају шансе за посао, сви кандидати постају и потенцијални добитници курса рачунара.  Са друге стране, током читавог новембра и трајања акције, омогућен је попуст од 50% за све послодавце који на овом сајту поставе било коју врсту огласа за радно место у неком од градова Златиборског округа – Бајина Башта, Чајетина, Ариље, Косјерић, Нова Варош, Пожега, Прибој, Пријепоље, Сјеница.

До сада, слична акција спроведена је и у Нишу, Новом Саду, Суботици, Крагујевцу, Чачку и Панчеву.

Као део пројекта, сајт poslovi.infostud.com спровео је и истраживање о карактеристикама и ставовима људи из Златиборског краја који, тражећи посао користе услуге овог сајта.

Само 6% људи из златиборског краја не би напустило свој град у потрази за послом
Анализа ставова и карактеристика људи који су оставили свој CV у Бази биографија на сајту показала је да је чак 94% људи из златиборског округа спремно на пресељење у потрази за послом. Међу њима предњаче они који би се преселили негде у околини, следе они који би отишли било где у Србији, па они који себе виде у иностранству…
Такође, више од две трећине оних који су из овог дела Србије а који су своју биографију оставили у Инфостудовој Бази биографија очекујући позив послодавца, има радно искуство.

Према подацима из Инфостудове базе, већина посетилаца из Златиборског краја има средњу стручну спрему. Следи високообразовни кадар, каквог је било у свакој трећој остављеној биографији, док је сваки четврти посетилац са вишом стручном спремом. У тражењу посла предњаче мушкарци који чине половину од укупно 279 остављених биографија из овог града.

База биографија сајта poslovi.infostud.com тренутно има око 28 000 биографија, а према статистикама, посао преко ње успешно пронађе сваки пети посетилац. Нју свакодневно прегледа велики број пријављених послодаваца (око 3000), клијената сајта послови.инфостуд.цом, који у њој проналазе адекватан кадар за своје фирме или компаније.

Иначе, сајт www.poslovi.infostud.com, највећи је сајт за запошљавање у земљи и са око милион посета  месечно и преко 5500 клијената заузима доминантно место на домаћем тржишту. Партнер је Националне службе запошљавања.

Podelite na društvenim mrežama: