U redu
Infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više

Инфостуд представио свој нови интерни стартап - Геар5

gear5Нов Инфостудов интерни стартап, Геар5 је једноставан алат за мерење брзине учитавања wеб страница. Мерења се врше из перспективе корисника (Реал Усер Мониторинг), што значи да добијени резултати одговарају реалном доживљају корисника.

На сајтовима Инфостуд групације се прегледа преко 120 милиона страница месечно, па је самим тиме потреба за праћењем и мерењем перформанси wеб страница постала изузетно значајна. Почетком 2013. године направљен је једноставан алат који је омогућио основно праћење и анализу метрика везаних за перформансе учитавања страница.Овај алат  се показао као изузетно корисан у оквиру Инфостуд групације, па је од сада доступан и широј Интернет публици.

Геар5 је доступан свима и у наредном периоду ће бити бесплатан. Имплементација је једноставна и сигурна, након кратке регистрације на Геар5 сајту, корисници добијају код за праћење који се убацује у њихов wеб сајт, чиме се започиње мерење перформанси.

Пројекат је изведен по „леан“ принципу, што значи да је у њега уграђен минимални број опција којима се обезбеђују корисни подаци. Током развоја пројекта идеја водиља је била : „Геар5 је једноставан алат који омогућује јасан увид у перформансе wеб сајтова“.У плану је даљи развој функционалности који ће у великом мери зависити од повратних информација од корисника.

Podelite na društvenim mrežama: