U redu
Infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više

Инфостуд добитник признање за друштвено одговорно пословање према запосленима

csrКомпанија Инфостуд добитник је специјалног признање „JCI Subotica CSR Awards 2010“ у категорији друштвено одговорно пословање према запосленима. Инфостуд је, као суботичка компанија, награду добио за стратегију побољшања задовољства запослених и низ активности на њеној реализацији. Кроз различите програме и  активности циљ је да се рад унутар Инфостуда учини још ефикаснијим, односи у фирми стално унапређују, али и одржи добар тим и висок ниво професионализма у пословању. Све спроведене активности могу се сврстати у неколико главних сегмената: обука и стручно усавршавање запослених, транспарентност пословања, као и остале бенефиције за запослене.

Локалне компаније са добром праксом у пословању

Жири је једногласну одлуку донео да, осим Инфостуда, JCI Subotica CSR Awards 2010 добију и: ГЕРОНТОЛОШКИ ЦЕНТАР СУБОТИЦА за друштвено-одговорно пословање према клијентима, ЗОРКА КЛОТИЛД 1904 за друштвено-одговорно пословање према запосленима, ВЕТЕРИНАРСКИ ЗАВОД СУБОТИЦА за друштвено-одговорно пословање према животној средини, GOODWILL PHARM за друштвено-одговорно пословање према заједници.

Жири ове локалне награде је радио у саставу: Марија Ушумовић Давчик, начелница градске управе града Суботице; Реља Бурзан, шеф Канцеларије за информације заједничког техничког секретаријата у Суботици за HUN-SRB IPA програм; Борис Шуман, новинар YУецо телевизије; Жолт Фехер, Европски JCI директор и Павле Будинчевић, члан управног одбора JCI Србија.

Награда, која се додељује суботичким компанијама за допринос у друштвено одговорном пословању, Инфостуду је уручена у петак, 19. новембра 20110 године, у Градској кући у Суботици.

Podelite na društvenim mrežama: