Инфостуд добитник признање за друштвено одговорно пословање према запосленима

csrКомпанија Инфостуд добитник је специјалног признање „JCI Subotica CSR Awards 2010“ у категорији друштвено одговорно пословање према запосленима. Инфостуд је, као суботичка компанија, награду добио за стратегију побољшања задовољства запослених и низ активности на њеној реализацији. Кроз различите програме и  активности циљ је да се рад унутар Инфостуда учини још ефикаснијим, односи у фирми стално унапређују, али и одржи добар тим и висок ниво професионализма у пословању. Све спроведене активности могу се сврстати у неколико главних сегмената: обука и стручно усавршавање запослених, транспарентност пословања, као и остале бенефиције за запослене.

Локалне компаније са добром праксом у пословању

Жири је једногласну одлуку донео да, осим Инфостуда, JCI Subotica CSR Awards 2010 добију и: ГЕРОНТОЛОШКИ ЦЕНТАР СУБОТИЦА за друштвено-одговорно пословање према клијентима, ЗОРКА КЛОТИЛД 1904 за друштвено-одговорно пословање према запосленима, ВЕТЕРИНАРСКИ ЗАВОД СУБОТИЦА за друштвено-одговорно пословање према животној средини, GOODWILL PHARM за друштвено-одговорно пословање према заједници.

Жири ове локалне награде је радио у саставу: Марија Ушумовић Давчик, начелница градске управе града Суботице; Реља Бурзан, шеф Канцеларије за информације заједничког техничког секретаријата у Суботици за HUN-SRB IPA програм; Борис Шуман, новинар YУецо телевизије; Жолт Фехер, Европски JCI директор и Павле Будинчевић, члан управног одбора JCI Србија.

Награда, која се додељује суботичким компанијама за допринос у друштвено одговорном пословању, Инфостуду је уручена у петак, 19. новембра 20110 године, у Градској кући у Суботици.

Podelite na društvenim mrežama: