U redu
Infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više

До посла преко мобилног телефона

Нова апликација за тражење посла Послонаут, намењена младима који су у потрази за допунским и привременим пословима, омогућава корисницима да за свега неколико минута путем свог паметног телефона претраже понуду послова у својој непосредној околини и контактирају послодавца.

Апликација је врло једноставна за коришћење, након бесплатног преузимања са Гоогле плаy сторе-а, корисници према својој локацији, могу да претражују расположиве огласе за посао.

Највећа предност овакве потраге за послом огледа се у њеној једноставности и брзини – прегледом конкретног огласа на свом телефону корисници добијају више информације о слободној позицији, а могу одмах да контактирају послодавце и додатно се распитају.

У понуди су послови из градова широм Србије. У првој фази, корисници ће моћи да претражују огласе у областима као што су: угоститељство, обезбеђење, администрација, трговина и продаја, итд.

Начин функционисања апликације је објашњен у кратком видео запису.

Апликација је настала у сарадњии београдског стартапа и суботичке компаније Инфостуд. За само неколико дана преузета је преко 1000 пута и забележила просечну оцену 4.7. Немања Стефановић, вођа тима који ради на развоју апликације је истакао:

„За сада имамо одличне повратне реакције кроз само тестирање, а и на друштвеним мрежама добијамо поруке подршке и потврду да је апликација управо што је потребно и што је недостајало на тржишту запошљавања. На овај начин желимо да папирни огласи на излогу и вратима радњи оду у апсолутни заборав. Време је да такве послове доведемо у 21. век како би били доступнији свима “.

Podelite na društvenim mrežama: