U redu
Infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više

Директорка Инфостуда учесник међународне Интернет конференције

predavanjeДиректорка компаније Инфостуд Бранислава Гајић, учествовала је на „Internet Hungary 2010“, међународној конференцији о Интернету која се ове године по једанаести пут одржава у Мађарској. Бранислава је другог дана конференције била један од учесника „Central European Online Roundtable“, округлог стола на тему регионалне сарадње у области Интернет пословања  и регионалним потенцијалима за развој онлине бизниса у све конкурентнијем светском тржишту.

О самој конференцији и темама којиима се бавила, Бранислава Гајић каже: „Реч је озбиљној конференцији која се одржава већ дуги низ година, а ове године је први пут добила међународни карактер. Имајући у виду да је она окупила око 1000-1500 људи који се баве Интернетом и окупила озбиљне Интернет и ИТ брендове, могу да закључим само да се у Мађарској Интернет посматра као доста озбиљнији бизнис него што је то тренутно у Србији. Наравно, надам се да и ми идемо у том правцу све више и да ће тај процес бити што бржи“, завршава Гајић.
Панелисти које су чинили Интернет професионалци из Словачке, Пољске, Румуније, Словачке, Чешке, Мађарске, Хрватске и Србије покушали су да дођу до одговора на актулелна питања о рецимо, структури локалних Интернет тржишта и утицају компанија присутних на панелу, ресурсима које онлине компаније имају на располагању у циљу побољшања својих тржишних позиција, односу малих Интернет бизниса и великих мултинационалних Интернет играча као и законским регулативама и ограничењима који стоје на путу развоја и снажније регионалне сардање.
Иначе, конференција је обухватала више различитих тема, као што су потенцијали друштвених медија на развој бренда, психологији друштвених медија, новим формама (вирус и герила) маркетинга, апликацијама за мобилне платформе и слично. О њима је дискутовао велики број експерата из читаве Европе а конференција је трајала три дана, од 25 до 27.октобра.

Podelite na društvenim mrežama: