Infostud grupa | Pobedničke ekipe BizKod-a

Pobedničke ekipe BizKod-a

22.5.2022.

Još jedan BizKod je uspešno završen! Naše ekipe su vredno radile na svojim zadacima protekla 24 časa, a danas su prezentovali svoja kreativna rešenja. Posao žirija nije bio nimalo lak, ali se na kraju odluka svela na sledeće pobedničke ekipe.

Jedna od pobedničkih ekipa BizKod-a

Pobedničke ekipe biznis dela takmičenja: 

 

1. mesto - “Bizovci” sa idejom Moj Auto Dnevnik 

Ideja koja je odnela prvo mesto je vrlo inovativna na tržištu. Ima veliku vrednost za krajnje korisnike, ali i potencijal za unapređenje kroz mašinsko učenje. Kupci se mogu držati u jednom sistemu koji čini sinergiju tri sajta (Polovni Automobili, IPG i AutoHub).  

 

2. mesto  - “Neplanirano spojene” sa idejom Domaća tajna 

Slično kao i ideja koja je odnela treće mesto, podržava i domaću proizvodnju i kulturu Infostuda, ali i zdrav način života. Nijansa koja ih izdvaja je širi asortiman proizvoda i samim tim veći doseg tržišta. 

 

3. mesto – “Zrenik” sa idejom Moja 4 zida 

Ideja je vrlo primenljiva na tržištu, uklapa se u biznis nekretnina. Podržava rast domaće privrede i kao takva uklapa se u kulturu Infostuda. 

 

Pobedničke ekipe programerskog dela takmičenja: 

 

1. mesto - “404 Name not found” 

Kroz zajedničku ideju pokazali su kako jedan tim može da iznese najkompletnije rešenje koristeći dobru kombinaciju adekvatnih tehnologija u realizovanju svog rešenja. U ključnim trenucima su prepoznalin probleme I dobrim odlukama uspeli su da dođu do željenog cilja. Uprkos svim problemima I izazovima tim je uspeo da ostane pozitivan I istrajan. I od sad ste za na “tim 202 winer found”. 

 

2. mesto - “Teletabisi” 

Kao i uvek, Dipsi, Tinkivinki, Lala i Po su i ovaj put bili složni i veoma pozitivni. Iznenadili su žiri opcijom prikazivanja kalendara sa ratnim događajima. Pored dobrog idejnog rešenja, prateći standarde u industriji, napisali su kvalitetan kod.  

 

3. mesto - “Tim Sas” 

Komunikacija, istrajnost I timski rad su kvaliteti koji najviše krase ovaj tim. Samo rešenje pored kompletiranog admina nosi i druge razne funkcionalnosti poput markera, filtera i globalnog četa. Vodili su računa i o detaljima kao što je sprečavanje spama.  

 

Podeli vest na društvenim mrežama


Slične vesti

Infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznaj više