Infostud grupa | Otvoren konkurs za stipendiju sa praksom

Otvoren konkurs za stipendiju sa praksom

28.10.2021.

Ove godine, za stipendiju koja iznosi 30 000 mesečno, tokom 12 meseci, mogu konkurisati studenti svih godina i smerova Visoke tehničke škole i Ekonomskog fakulteta iz Subotice, bez obzira na prosek ocena.

I ove godine dodelom stipendija želimo da podstaknemo studente Visoke tehničke škole i Ekonomskog fakulteta u Subotici, svih godina i smerova, koji žele da uče o digitalnim proizvodima, razvijaju se sa nama i daju doprinos razvoju usluga i sajtova Infostud grupe.

 

Stipendija obuhvata i novčani iznos od 30 000 tokom 12 meseci, kao i praksu u našoj kompaniji, iz oblasti programiranja, sistem administracije, menadžmenta razvoja proizvoda i digitalnog marketinga.

 

Verujemo da nama nije potrebno posebno predstavljanje, naročito našim Subotičanima, a i radije bismo da upoznamo vas!

 

Ali u slučaju da ne znate da smo jedna od vodećih internet kompanija u Srbiji koja razvija sajtove i aplikacije iz oblasti zapošljavanja, automobilizma, nekretnina i osiguranja, dođite da porazgovaramo i uverite se sami. :D

 

Naša misija je da pomognemo ljudima da donesu neke od najvažnijih životnih odluka, kao što su zaposlenje (poslovi.infostud), izbor automobila (Polovni automobili), odabir nekretnine (4zida.rs) i osiguranja svega što mu je važno (Osiguranik).

 

Ono što nam je podjednako važno, jeste da se stalno razvijamo i učimo. Zbog toga želimo da pomognemo i mladima u njihovom profesionalnom razvoju i izboru karijernog puta.

 

Postani Infostudent i dobićeš priliku da stičeš znanje, iskustvo i da ostvariš svoj potencijal.

 

Ako se brineš da li ćeš uspeti da postigneš da pozavršavaš sve za faks i praksu... NEMOJ! Dosadašnja iskustva nam govore da su studenti čak i lakše uspeli da polažu ispite jer su gradivo bolje razumeli kada su ga primenili na realnom poslu. Plus, jako smo fleksibilni oko obaveza, tako da se sve uklopi u tvoj plan za faks.

 

Ako dođeš kod nas...

 

- Sa vrata će te odmah dočekati mentor i kolege koji će ceniti tvoju radoznalost i biti spremni da odgovore na svako tvoje pitanje, a ako odgovor ne znaju istražićete ga zajedno!

- Upoznaćeš mnogo ljudi, steći kontakte i svakim danom razvijati svoje veštine komunikacije i timski rad

- A ako to nije dovoljno... Ukoliko se dobro pokažeš i mi se tebi svidimo, postoji mogućnost da se nakon završetka studija zaposliš u jednom od naših biznisa

 

Šta je ti je potrebno da bi konkurisao?

 

- Fotografija prve strane indeksa i overenog semestra, kao dokaz o studiranju

- Ne primaš stipendije drugih kompanija

- Da znaš da prosek na studijama NE utiče na odluku o izboru kandidata

Ako ispunjavaš uslove, očekuje te selekcija našeg HR tima - zanimljiv zadatak i jedan prijatan razgovor.

 

Ako si zainteresovan/a pošalji nam biografiju i dokaz o studiranju na: anja.balazevic@infostud.com do 12.11.2021.

Podeli vest na društvenim mrežama


Slične vesti

Infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznaj više