Infostud grupa | Najstudent postaje Startuj.com

Najstudent postaje Startuj.com

1.7.2021.

Posle 10 godina rada, sajt namenjen isključivo studentima i njihovim interesovanjima NajStudent.com širi svoju misiju ka svim mladim ljudima i postaje Startuj.com.

Novi sajt startovao je sa radom 30. juna i pružaće podršku svim mladim ljudima koji se nalaze u procesu zapošljavanja ili razvoju karijere kroz mnoštvo infomacija o aktuelnim programima stipendija i studija, kao i prilikama za početak karijere i usavršavanja. Pored toga, na sajtu Startuj.com mladi će moći da pronađu savete iz oblasti edukacije, izbora karijere, ali ono što je bitno - pronalaska posla.

Proteklu deceniju NajStudent je bio oslonac isključivo studentima, a od sada u novom ruhu i pod novim imenom, Startuj.com nastavlja da pruža podršku kako studentima, tako i svim mladima. Kroz mnogobrojne savete i usmerenja pomoći ćemo svim mladim ljudima da na pravi način otkriju šta ih motiviše, pokreće i navodi na proaktivnost i pronađu svoj karijerni put.

 

Podeli vest na društvenim mrežama


Infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznaj više