Infostud grupa | Otvorene prijave za BizKod5

Otvorene prijave za BizKod5

5.2.2020.

U organizaciji Infostud grupe, a u saradnji sa Visokom tehničkom školom i Ekonomskim fakultetom u Subotici, 28. i 29. marta, peti put zaredom, održaće se BIZKOD – studentsko takmičenje za programere i ekonomiste.

BizKod je takmičenje koje organizujemo već petu godinu zaredom

Po 10 timova će se takmičiti u oba dela takmičenja . Biz deo se odnosi na rešavanje biznis problema, dok se kod deo odnosi na programiranje. Svaki tim će brojati po četiri člana kojima će u rešavanju problema veliku pomoć pružiti i mentor iz Infostud grupe.

 

Takmičari će imati 24 časa da osmisle svoju ideju i da je prezentuju na što interesantniji način pred stručnim žirijem. Tokom takmičenja učesnici će imati priliku da pokažu svoju kreativnost, inovativnost, veštinu komunikacije, takmičarski duh i samostalnost u istraživačkom radu.

 

Prijave za takmičenje su otvorene do 1. marta.

 

Evo šta Viktor Kadar, dvostruki učesnik takmičenja Bizkod kaže o svom iskustvu na takmičenju: 

 

„ Osećaj je bio veoma dobar, što smo mogli od programera sa višegodišnjim iskustvom naučiti tokom takmičenja o programiranju, raspodeli poslova, raspodeli vremena, prezentaciji proizvoda, kao i mnogo drugog. Bio je veoma velik izazov raditi preko 24 sata i rešavati probleme, međutim istovremeno se nismo osećali umorno pošto je kompanija Infostud učinila sve, a i više od toga, da se odlično osećamo tokom takmičenja. Ovom takmičenju sam i zahvalan što sam imao priliku da odradim praksu u IPG-u, gde sam prisvojio osnove Laravel Frameworka, radio na live projektima, i dobio uvod u svakodnevnicu jedne firme, a u čijim sam kancelarijama čak i svoj diplomski mogao raditi u modernom okruženju. Svakome bih preporučio ako ima mogućnosti da se prijavi na bizkod.“ 

 

Besplatna radionica za studente

 

Takođe, u okviru priprema za Bizkod5 Infostud organizuje BESPLATNU radionicu na temu: „Kako napisati CV?“. Na radionici ćete čuti savete o tome šta jedan CV treba, a šta ne treba da sadrži, koje informacije su važne HR-ovima, kao i primere iz prakse. Takođe, kako da predstavite svoje iskustvo i obrazovanje kako biste pokazali veštine koje su potrebne poziciji za koju se prijavljujete.

 

Radionica će se održati 12.02. u 15h u prostorijama Infostuda u Subotici (Matije Korvina 17, hotel Galerija IV sprat).

 

Prijave za radionicu su otvorene do 11.02 na sledećem linku.

 

Za sve detaljne informacije možete nas pratiti:

bizkod.v5.0                             

@bizkod.takmicenje                            

bizkod.rs

 

Podeli vest na društvenim mrežama


Slične vesti

Infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznaj više