Infostud grupa | Ako vredno radite, svuda možete uspeti

Ako vredno radite, svuda možete uspeti

20.12.2019.

Stevana Cupać Farago, posle sedam godina rada u računovodstvu, odlučuje da pređe u novoosnovani sektor Korporativnog razvoja i tu primeni svoje poznavanje "svakog džepa Infostuda", a sa svojim timom svakodnevno je u potrazi za rešenjima za unapređenje celog sistema.

Sektor Korporativnog razvoja u novogodišnjem raspoloženju

 

Sadašnja pozicija: Korporativni razvoj, junior projekt menadžer

Startna pozicija: Sektor računovodstva, senior računovođa

 

Karijerni put:  Počela sam da radim 2011. kao asistent u računovodstvu i od tada sve ide kao od šale 😃. U sektoru računovodstva upoznala sam ko su naši kupci, korisnici naših usluga, saradnici širom Srbije.

 

Tamo sam za sedam godina napredovala i postala senior i upoznala našu kompaniju istinski. Uvek sam imala afiniteta ka inoviranju i bila srećna kada mogu da dam predloge za poboljšanje internih i eksternih procesa. Pojavio se oglas za rad u tek osnivajućem sektoru korporativni razvoj. Kada sam pročitala opis posla, znala sam da je za mene, i posle raspisanog internog konkursa, dobila sam posao koji je više odgovarao mojim afinitetima.

 

Sada već godinu dana radim na poziciji junior projekt menadžera. Dobila sam priliku da vodim projekte koji će sistemski uticati na razvoj cele Infostud grupe, tamo gde osetimo da ima prostora za poboljšanje. Sličnost ova dva posla je zapravo u tome što si na usluzi celoj kompaniji, sličnost je takođe u mom principu rada i posvećenosti.

 

Šta su najvažnije lekcije koje si naučila kroz napredovanje u karijeri?

Svako znanje koje steknete je upotrebljivo. Nikada nećete biti prepuni znanja, ne bojte se da učite. Ako pitate, ljudi će vam reći. Ako vredno radite, svugde možete uspeti.

 

Najveći izazov mi je bio u sagledavanju rezultata i učinaka rada. Na prvom poslu to je bilo uglavnom lako merljivo i to na dnevnom nivou. Sada su potrebni meseci da se to uoči, a do tada imaš nadu i intuiciju da si na pravom putu.

 

Šta je potrebno da se čovek pokrene?

Želja za savladavanjem izazova i nemiran duh 😃

 

 

 

Podeli vest na društvenim mrežama


Infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznaj više