Упознајте огласно одељење Послова, администратор огласа

 

Моје име је Мирјана  и желим да вам кроз следећих пар реченица приближим како изгледа рад  у огласном одељењу, на најпосећенијем сајту за запошљавање poslovi.infostud.com који је део Инфостуд групе.

Када сам почела да радим маја 2015. огласни тим је бројао 5 чланова, а сада у јуну 2017. огласни тим броји 10 људи. Пораст обима посла, стална унапређења наших услуга довели су до потребе да се упосли још људи, тако да смо се од пре пар месеци преселили у нове и веће канцеларије.

Дневно поставимо и до 170 огласа, у 14 сати се прави пресек и сви пристгли необрађени огласи после 14 сати се пребацују за обраду за сутра. Често се деси да када имамо велики број огласа, 14 сати обелжимо звуком кинеског звона као знак да се ближи крај дана. Иако сви волимо  свој посао, наши брзи прсти толико пута пређу преко тастатуре и кликну мишем да сам приметила да ми је десни кажипрст знатно дебљи  од левог. 🙂

Тим огласног одељења предводи Слађа, која је у фирми преко 10 година. Када смо у било каквој дилеми било пословној или приватној, ту је да нас саслуша, подржи и укаже на пут којим да идемо. Верујем да је реткост у многим фирмама, да шеф своје раднике ујутру често дочека са кафом ( и турску и нес прави подједнако добро).

Слађина заменица је Изабела, администратор који најбрже поставља огласе, увек ведра и спремна да ускочи да помогне, иницијатор за интерна дружења, и покретач са реченицом: „Људи, хоће неко да вежба са мном“?  (То радимо кад се укочимо од седења :)) Недавно је Изабела оборила рекорд у поставци огласа и дала нам мотив да будемо још продуктивнији. Никола је наш сениор администратор који поставља огласе за највеће клијенте, момак задужен за добро расположење, добру лимунаду и ћаскања о најновијим филмским хитовима. Он је наша свезналица, кад год негде запнемо у послу, сви га зовемо. Ниџооооооооо, можеш доћи? И онда он са осмехом на лицу без обзира што је прекинут у послу стиже у помоћ. Душица, администратор за најновије клијенте, особа која воли да комуницира и све јасно да аргументује, огласе гледа са развојне стране и одлично то ради, расположена за добру музику, гегове и смех. Прави најбољи колач Мађарицу. Кристина, наш фактуриста, брза у послу, насмејана и вредна…опасни познавалац вина. Зорана, адмнистратор за најновије клијенте, наш друштвењак, воли да ћаска са свима, о свему. Једном приликом су нам она и колега Чонгор  скували фину домаћу супу са пуно поврћа у огромном лонцу као за војску (после кад размислим па ми јесмо војска колико нас има  :)) Марко, ит админисратор, аналитичар, велики познавалц књига, у паузама воли да прозбори коју на шпанском… Човек великог срца. До недавно са нама је био и Миљан, наш батица, најмлађи у тиму, (како њега да не поменем), мајстор за ИТ огласе, који је напредовао и сад је у Ит сектору послова. Увек спреман за шалу  и дружење. Ове недеље су нам се придружиле и две нове колегинице Андреа и Тања, њих још нисам стигла да упознам, ал верујем да ће се одлично уклопити у наш тим.

И на крају остадох ја,…, шта рећи о себи…кажу да сам строга док ме не упознају, да сам у опасном фокусу док радим, а шта ћу кад сам аналитичар, а у паузама знам да будем и имитатор.

Још нешто мало о условима… Радна недеља нам траје од понедељка до петка (викендом смо слободни). Оно што нам посебно значи је могућност флексибилног радног времена, што значи да ако ујутру заглавиш у саобраћају или заспеш и не стигнеш у 8 на посао, довољно је да пустиш поруку да стижеш до 9 и нема фрке, с тим да се подразумева да ћеш одрадити 8 радних сати. Код нас се иде на поврење и то је по мени скроз у реду, само тако се гради добар однос послодавац/запослени. Исто важи и за боловање, ако се не осећаш добро, довољно је да се јавиш шефу, потврда од доктора није обавезна за изостанак од пар дана.

Када пожелимо да се опустимо, прошетамо до собе за игру где су нам на располагању пикадо, стони  фудбал, масажер за леђа… или продужимо до кухиње да очистимо воће и спремимо лимунаду.

У истој згради где смо и ми постоји и велнес центар где имамо могућност једном месечно да се опустимо. Обарање рекорда и лепе поводе обележавамо палачинкама.

То смо ми, ако сам ти заголицала машту, кад буде следећи конкурс, спреми CV, наоружај се оптимизмом и кликни на дугме конкуриши, и чекамо те да се упознамо.

Podelite na društvenim mrežama: