U redu
Infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više

Послови.инфостуд у Топ 50 најбољих онлајн ствари у Србији

Редакција часописа PC Press, већ 21. пут заредом, доделила је награде Топ 50 најбољим сајтовима, страницама на друштвеним мрежама и мобилним апликацијама у Србији.

У категорији Пословни и друштвени сервиси наш сајт poslovi.infostud.com један је од награђених, док је победник био сајт hbogo.rs. Други сајтови награђени у овој категорији су mcloud.rs, netfilm.tv, као и startit.rs. Одлуку о добитницима донели су чланови жирија у саставу Драгана Ђермановић, Драган Варагић и Војислав Жанетић и уредништво PC Press-a.

У категорији Вести и медији награђени су сајтови danas.rs, nedeljnik.rs, krik.rs, rts.rs, а главну награду је однео сајт rs.n1info.com.

У категорији Е-маркет награђен је сајт takolako.com. Други сајтови који су добили награду из области е-трговине су jysk.rs, eponuda.rs, sportvision.rs и maxi.rs.

У категорији Образовање и култура победник је сајт petlja.org, који је посвећен унапређивању алгоритамске писмености младих у Србији. Награђени су и сајтови kinoteka.org.rs, galerijamaticesrpske.rs, svetnauke.org, као и srbijomkrozvekove.rs.

Што се тиче категорије Дом и забава награђени су сајтови hronokuhinja.rs, beforeafter.rs, roditelj.org, simpo.rs, док је победник у овој категорији сајт њуз.нет.

У области Спорт и (аван)туризам прву награду је однео сајт srbija.travel, који представља званичну интернет презентацију Туристичке организације. Награђени у овој категорији су и сајтови: putokosveta.com, sport.blic.rs, као и sportklub.rs.

Ове године по први пут је установљена награда Digital life – дигитализацијом до унапређења квалитета живота и додељено је buildcon.org, мобилној апликацији која је намењена грађевинским компанијама, а за унапређење квалитета живота применом дигитализације награда је припала АИК Банци и компанији Mastercard, за увођење бесконтактних плаћања у јавном превозу.

Специјалну награду за корпоративне комуникације је добио портал Нафтне индустрије Србије nis.rs/nisuzivo, док је награда публике отишла у руке сајту nsuzivo.rs.

Што се тиче мобилних апликација, награде су додељене апликацијама агросенс.рс, новинарница.нет, паркингманијак.цом, планплус.рс и бусплус.рс.

 

 

Podelite na društvenim mrežama: