U redu
Infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više

Инфостуд на Ноћи истраживача

И ове, као и претходних година, Инфостуд Група ће се појавити као учесник на манифестацији Ноћ истраживача. Овом приликом ће, више од 180 учесника, поделити са суграђанима своје знање из различитих области науке. Манифестација се одржава под геслом “Истражуј кроз ноћ, у знању је моћ”, а као водећа тема манифестације истакла се међусобна повезаност наука и њихово преплитање у свакодневном животу.
На штанду Инфостуда покушаћемо да оживимо приче наших суграђана који су дали велики допринос заједници, приказаћемо на који начин се израђивало посуђе од глине некада (радионицом за децу) – а како је све то могуће данас уз помоћ 3Д штампача, а кроз игрицу (доступну на Гоогле плаy сторе-у) имаћете прилику да боље упознате Суботицу.
Ноћ истраживача је манифестација која се обележава широм Европе и то је прилика да се научна заједница представи широј јавности, на забаван и алтернативан начин. На нивоу Европе, пројекат је покренут 2005. године, Србија је учешће у Ноћи истраживача први пут узела 2010, а наш град се прикључио годину дана касније.
Почетак манифестације, која ће се одржати у Атријуму хотела “Галлериа”, заказан је за 16 часова, а трајаће све до 22 часа.

Podelite na društvenim mrežama: