U redu
Infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više

Инфостуд група један од партнера конкурса Генератор Флуо

Инфостуд група један је од партнера наградног конкурса Генератор Флуо, који је покренула Societe Generale банка. Конкурс је намењен студентима свих универзитета и факултета у Србији који желе да пријаве своју иновативну, изводљиву и одрживу предузетничку идеју. Инфостуд је један од спонзора главне награде – седам дана у иновативном технолошком хабу Societe Generale Групе у Паризу. Рок за пријаву је 9. април.

Право учешћа имају студенти, појединци или тимови до три члана, који имају између 18 и 27 година, а желе да покрену нову или унапреде постојећу предузетничку идеју, без обзира на делатност. Генератор Флуо има за циљ да издвоји студентске идеје које имају потенцијал да креирају разлику на тржишту, као и да пружи подршку иновацијама и предузетништву у Србији,

Стручни жири ће проценити иновативност, изводљивост и одрживост пројеката и изабрати 40 најбољих иновација које ће уз помоћ ментора разрадити бизнис план. У последњи круг пласираће се 10 финалиста чији ће пројекти бити представљени на сајту www.gererator.rs. Финалисти улазе у трку за главну награду, награде партнера, а иновација са највише гласова јавности осваја награду публике. Презентације финалних идеја и проглашење победника пред жиријем, медијима, предузетницима и инвеститорима биће организоване 31. маја.

Инспиративно путовање за победничку иновацију у технолошки хаб Социете Генерале Групе, који су обезбедили Societe Generale банка и Инфостуд група, прилика је за размењивање идеја у међународном стартап окружењу и даље развијање иновације.

Партнери конкурса који награђују најиновативније студенте су Инфостуд, Generali, Comtrade, Gigatron, Mainstream, Doncafe i Coca Cola HBC Srbija. Студенте награђују и Центар за технолошко предузетништво и иновације (ICT Hub, StartIt, Startup Centar и Истраживачко развојни центар Факултета организационих наука. Конкурс Генератор Флуо подржавају Иницијатива Дигитална Србија и Француски институт у Србији, Европски омладински центар и готово 70 факултета и Универзитета и студентских организација.

Више информација о конкурсу на сајту www.gererator.rs.

Podelite na društvenim mrežama: