U redu
Infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više

Завршено тaкмичење БизКод#3

Протеклог викенда у Суботици је одржано студентско такмичење за програмере и економисте, БизКод#3, у организацији Инфостуд групе. Четрнаест тимова такмичило се у две категорије и после 24 сата осмишљавања и презентација идеја, жири је изабрао победничке екипе, што није био ни мало једноставан посао с обзиром на сјајне идеје које су студенти презентовали.

У програмерском делу такмичења  прво место припало је тиму Cyber Warriors, а чланови су Александар Јешић, Александар Мамужич, Ненад Вукановић и Зоран Попић.

Друго место је заузео Quad -Core, а чланови овог тима су Золтан Доскоч, Роланд Куцора, Шинковић Денеш и Скленар Норберт. Треће место је заузео тим 2 slow 2 win 2 dumb 2 quit, чији су чланови  Хорвацки Давор, Шујић Александар, Тешмановић Даниел и Мијатовић Милош.

Најбољу пословну идеју у  бизнис делу такмичења имао је тим Yunikis са члановима Александра Нишавић, Марковић Сутуровић Нина, Ален Цирок и Маја Симић.

У бизнис делу друго место је заузео тим Креативци , у саставу Даниел Хорват, Банићевић Душан, Иловац Лука и Лугоња Никола,а треће место је однео тим Ад-хоц,  чији су чланови Милена Лакатуш, Милош Матковић, Сара Раткајец и Нина Раткајец.

Видимо се на БизКод#4, следеће године!

Podelite na društvenim mrežama: