InfoStudent

InfoStudent

Pogledajte kako je raditi kod nas i konkurišite na neku od otvorenih pozicija

Godišnje stipendije

Stipendijama želimo da pružimo dobar karijerni start studentima Visoke tehničke škole i Ekonomskog fakulteta iz Subotice, koji su voljni da se razvijaju zajedno sa nama, uče o digitalnim proizvodima, ali i da daju doprinos našoj kompaniji. Stipendija obuhvata novčani iznos svakog meseca, kao i praksu u našoj kompaniji za vreme trajanja stipendije.

Prakse i honorarne pozicije

Kako bismo studentima omogućili sticanje dodatnog teorijskog i praktičnog znanja, organizujemo programe prakse i otvaramo honorarne pozicije. Praksa podrazumeva rad sa mentorom nekoliko dana nedeljno i fokus je na sticanju znanja, a najčešće se odnosi na IT sektor i marketing. Na honorarnim pozicijama uglavnom se radi puno radno vreme i odlična su prilika za sticanje prvog radnog iskustva.

BizKod

Studentsko takmičenje za programere i ekonomiste organizujemo svake godine, u saradnji sa Visokom školom strukovnih studija i Ekonomskim fakultetom iz Subotice. Timovi rešavaju zadatke iz oblasti programiranja i razvoja biznis ideje, a u tome im pomažu naši mentori. Stručni žiri na kraju odlučuje koja ideja je bila najoriginalnija i najprimenjivija, a studenti osim rada na realnim i praktičnim projektima, saradnje sa iskusnim mentorima i međusobnog druženja, imaju mogućnost i potencijalnog zaposlenja kod nas. Mnoge naše sadašnje iskusne kolege, pridružile su nam se upravo nakon Bizkoda.

Kontakt

Ako imaš pitanje ili komentar vezano za stipendije, prakse ili honorarne pozicije, javi se, kolege iz HR tima će ti brzo odgovoriti. Ukoliko trenutno nemamo otvorenu poziciju koja ti je interesantna, a u potrazi si za novim izazovom, ostavi nam svoj kontakt ili CV i imaćemo te u vidu kad budemo imali posao koji ti odgovara.

Tatjana Rokvić HR

Tatjana Rokvić

Anja Balažević HR

Anja Balažević

Slađana Kovačić HR

Slađana Kovačić

Infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznaj više