Infostud Hub

Infostud HUB

U Subotici smo oformili coworking prostor i edukativni centar

Infostud grupa osnivač je infostud hub-a u saradnji sa organizacijom Startit. U njemu se neguju preduzetništvo, razmena ideja, mentorstvo i lični razvoj svih koji su zainteresovani za IT oblast. Pružanjem logističke i mentorske podrške pomažemo drugima da imaju manje trnovit put do poslovnog uspeha.


Centar za IT zajednicu

Centar za IT zajednicu

Infostud Hub predstavlja centralno mesto okupljanja IT zajednice u Subotici i regionu. Uvek smo otvoreni za davanje saveta i pomoći ukoliko to možemo svima iz IT zajednice koji imaju bilo koja pitanja.

Coworking prostor

Coworking prostor

Infostud Hub je jedini i najmoderniji coworking prostor u Subotici i okolini. Sa 24 radna mesta, optičkim internetom i ostalim pogodnostima, ovo je idealno mesto za rad za sve one kojima je potreban radni prostor.

Edukativni centar

Edukativni centar

Kroz programe Startit Centra Subotica realizuju se redovna besplatna predavanja, okupljanja i gostovanja IT stručnjaka, kao i kursevi, radionice i druga dešavanja.

Mesto za događaje

Mesto za događaje

Raspolažemo modularnim i potpuno opremljenim prostorom za organizaciju događaja od predavanja, radionica, seminara do projekcija filmova.

Saznaj više

Infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznaj više