Kako radimo u Infostud grupi?

Kako radimo u Infostud grupi?

Pogledajte kako je raditi kod nas i konkurišite na neku od otvorenih pozicija

O nama

Preko 20 godina vodimo biznise, odnosno sajtove, koji posluju u oblasti automobilizma, zapošljavanja, nekretnina i osiguranja. Živimo i radimo u Subotici, a deo našeg tima je u Beogradu.

Porodica nam je važna i negujemo balans između posla i privatnog života. Želimo da se razvijamo lično i profesionalno, i odgovorni smo za svoj razvoj. Volimo žurke, prirodu i podržavamo zdrav stil života. Volimo svoj grad, zemlju, svoje pismo i podržavamo i slavimo različitost.

Priče iz Infostuda

Saznaj iz prve ruke kako je biti u Infostudu, pročitaj iskustva naših kolega


Beneficije za zaposlene

Učenje i razvoj

Stručne obuke i konferencije u zemlji i inostranstvu, mentorstva, mogućnost napredovanja u skladu sa afinitetima, raznovrsna biblioteka, učenje jezika...

Zdravlje i sport

Sistematski zdravstveni pregledi, wellness, teretana, bazeni, plaćeni sportski termini, maratoni, fitpas...

Podrška porodici

Dotacije za jaslice, slobodan dan za đaka prvaka, fleksibilnost oko slobodnih dana za porodična pitanja, pun iznos plate za bolovanje ili negu deteta do mesec dana.

Povoljni radni uslovi

Profesionalna psihološka podrška zaposlenima za lični i poslovni razvoj, klizno radno vreme u određenim sektorima, fleksibilno korišćenje slobodnih dana, ekskurzije u zemlji i inostranstvu.

Infostud vrednosti

 • Preuzimamo promišljen rizik. Spremni smo da uđemo u novo u nepoznato, odnosno da izađemo iz zone komfora i preuzmemo promišljen rizik.

  Ostvarujemo ambiciozne ciljeve. Postavljamo i ostvarujemo ambiciozne ciljeve zbog kojih raste biznis i mi sa njim.

  Iznosimo svoj stav uz argumentaciju. Ne prećutkujemo zbog toga što nam je sagovornik nadređeni ili zbog toga što želimo da održimo dobre odnose sa nekim, jer otvorenost unapređuje odnose, ne ugrožava ih.

  Donosimo odluke i rešavamo probleme. Samostalno donosimo odluke i rešavamo probleme u svom domenu i spram svojih odgovornosti. Ne odlažemo nepotrebnom, ne čekamo konsultacije i grupno mišljenje, kada to realno nije potrebno.

 • Pokrećemo stvari. Preduzimamo akciju, ne čekamo da nam se stvari dese ili da nam neko kaže šta treba da uradimo. Pokrećemo stvari izavršavamo ih.

  Kontinuirano unapređujemo. Kontinuirano preispitujemo postojeće stanje i status quo i samoinicijativno unapređujemo ono čime se bavimo, procese i proizvode kada postoji prilika za to.

  Agilni smo. Planiramo kako ćemo ostvariti ciljeve, ali i prilagođavamo se promeni okolnosti. Nekad prilagođavamo naš način rada, proizvod, a nekad i sam pravac i cilj.

  Razvijamo se. Preispitujemo sebe, osvešćujemo polja za unapređenje i radimo na njima. Ne čekamo da nam sistem ukaže na njih ili obezbedi uslove i prilike.

 • Ostvarujemo sinergiju u timu. Težimo sinergiji tima i što boljem usklađivanju jednih sa drugima. Vrednujemo jake pojedince koji umeju da funkcionišu u timu.

  Usmereni smo na timske rezultate. Kao tim smo usmereni na ostvarivanje rezultata. Usmereni smo ka zajedničkom cilju i svaki pojedinac ulaže energiju u tom smeru. Timski ciljevi su iznad cilja pojedinca.

  Negujemo različitost. Podržavamo različitost članova tima kako bismo izbegli uniformnost i dobili različite perspekive i sposobnosti potrebne za ono što radimo.

  Otvoreni smo prema kolegama. Stvaramo sigurno okruženje u kojem možemo jasno direktno, konstruktivno i sa poštovanjem da damo i primimo povratne pozitivne i negativne informacije, iskažemo mišljenje, pitamo ili tražimo pomoć, sve kako bismo razvijali sebe i svoj tim.

 • Uvažavamo sve sa kojima sarađujemo. Ponašamo se onako kao što bismo želeli da se drugi ponašaju prema nama. Uvažavamo kolege, partnere i korisnike, i kad god je to moguće, donosimo odluke koje optimizuju korist za sve nas.

  Negujemo zdravu konkurenciju. U konkurentskoj borbi na tržištu pobeđujemo kvalitetom i unapređenjem biznisa, i kad je god moguće, stvaranjem boljeg tržišta ukupno, a ne sa fokusom na to da konkurenciji bude loše.

  Ponašamo se savesno. Radimo savesno i razmišljamo o suštinskoj ispravnosti svojih odluka i akcija.

Živimo i radimo u Subotici

Grad nije ni previše veliki, a nije ni mali, ima sve što je potrebno za jedan zaokružen i sadržajan život. Tu su mogućnosti za školovanje i zaposlenje, za porodične ljude idealan je u svom miru, sa puno izletišta i okružen prirodnim lepotama. Na dva sata smo od Beograda i Budimpešte, pa kad se uželimo čari velegrada, tu smo! I možda najvažnije, na posao idemo uglavnom pešice ili biciklom, a vreme koje bismo svakodnevno proveli u prevozu do posla, doživljavamo kao bonus.

Budući da je doprinos lokalnoj zajednici jedno od naših ključnih opredeljenja, jedan smo od inicijatora organizacije „IT Subotica 2030”, dugoročnog projekta koji će uticati na sve aspekte kvaliteta života Subotičana.

IT Subotica 2030

Više o ciljevima i projektima organizacije, pogledaj na zvaničnom sajtu.

Saznaj više

Kontakt

Ako imaš pitanje ili komentar, javi se, kolege iz HR-a će ti brzo odgovoriti. Ukoliko trenutno nemamo otvorenu poziciju koja ti je interesantna, a u potrazi si za novim izazovom, ostavi nam svoj kontakt ili CV i imaćemo te u vidu kad budemo imali posao koji ti odgovara.

Tatjana Rokvić HR

Tatjana Rokvić

Anja Balažević HR

Anja Balažević

Slađana Kovačić HR

Slađana Kovačić

Infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznaj više