RSS Veće interesovanje za organizovane pripreme na fakultetima
28.03.2014.
Veće interesovanje za organizovane pripreme na fakultetima

Rezultati ankete “Kako ćete se pripremati za prijemni ispit” sprovedene na sajtu Prijemni.infostud.com u kojoj je učestvovalo oko 1500 maturanata pokazuju da će se preko polovine anketiranih, kao i prethodnih godina, za prijemni ispit spremati samostalno uz poneki privatni čas. 

detaljnije
Za prijemne se uči od drugog polugodišta
14.02.2014.
>Za prijemne se uči od drugog polugodišta

Dobra i kvalitetna priprema za prijemne ispite je jedna od glavnih tema među učenicima završnih razreda srednjih škola koji planiraju da nastave svoje školovanje.

Anketa “Kada treba početi sa pripremama za prijemni?” sprovedena tokom meseca januara i februara na sajtu Prijemni.infostud.com na uzorku od 2400 ispitanika pokazuje da će početkom drugog polugodišta većina maturanata, tačnije 60% anketiranih prionuti na aktivno učenje i pripremu za upis na studije. Jedna četvrtina ispitanih maturanata je navela da sa pripremama prijemnog ispita treba početi već u prvom polugodištu.

detaljnije
Mišljenje roditelja važno prilikom izbora studija
17.12.2013.
>Mišljenje roditelja važno prilikom izbora studija

Stav i mišljenje roditelja će imati veliki uticaj na odluku o izboru studija i među sadašnjom generacijom maturanata. Gotovo 80% od oko 1300 ispitanika u nedavno sprovedenoj anketi na sajtu Prijemni.infostud.com “Koliko vam je bitno mišljenje roditelja prilikom izbora studija ?” navodi da će odluku doneti sami, ali da su im preporuka i savet roditelja veoma značajni. Zanimljivo je da je svaki deseti ispitanik izjavio da će mišljenje roditelja biti presudno prilikom izbora fakulteta ili visoke škole.

detaljnije
Pogledajte rečnik internet pojmova
O nama
Prijemni.infostud.com

Prijemni.infostud.com je sajt posvećen upisu na fakultete i visoke škole.
Prijemni.infostud.com pruža informacije o visokom obrazovanju, pomaže mladima da odaberu akademsko usmerenje i da se pripreme za upis i studije na fakultetima i visokim školama.

Najstudent.com

NajStudent.com je sajt koji pruža informacije o stipendijama, praksama, postdiplomskim studijama, studentskim putovanjima i vannastavnim aktivnostima, i namenjen je studentima koji žele da putuju, usavršavaju se i napreduju.
NajStudent.com pruža prilike studentima koji žele da dodatno razvijaju sopstvene potencijale i proaktivno pristupaju svojoj karijeri.

Preuzmite logoе i video