RSS Aktivno se odmaramo i ne vracamo se na mesta na kojima smo bili
07.09.2012.
Aktivno se odmaramo i ne vracamo se na mesta na kojima smo bili

Krajem turističke sezone agencija Putovanja.info sprovela je anketu u želji da sazna kakav odmor je putnicima najviše prijao i zbog čega se vraćaju na destinacije na kojima su već letovali. Rezultati pokazuju da većina naših putnika uživa u aktivnom odmoru, ne vraćaju se dva put na isto mesto, a omiljena destinacija im je Grčka.

Ko je odgovoran za neprijatnosti na putovanjima
29.08.2012.
Ko je odgovoran za neprijatnosti na putovanjima

Ista situacija ponavlja se iz godine u godinu. Putnici uplate svoje aranžmane, a tokom putovanja čekaju ih neprijatna iznenađenja: nisu u mogućnosti da na put krenu ili da se sa njega vrate vrate, a dešava se i da smeštaj u bude drugačiji od onog koji su očekivali ili da ne mogu da uđu u hotelske sobe.

Kako bi jasno ukazala na to čija odgovornost u ovakvim situacijama, što je ključno prilikom žalbi i zahteva za povraćaj novca, turistička agencija Putovanja.info navodi kome se putnici mogu žaliti i na koji način agencije štite svoje putnike.

Na godisnji odmor i u septembru
31.07.2012.
Na godisnji odmor i u septembru

Iako su efekti ekonomske krize više nego očigledni, rasprodati su gotovo svi aranžmani koje agencije nude u špicu turističke sezone. Slobodnih mesta ima za aranžmane u drugoj polovni avgusta i tokom septembra, pa se i u ovom periodu može otići na kvalitetan godišnji odmor.

Pogledajte rečnik internet pojmova
O nama
Ko smo mi?

Putovanja info je internet portal, specijalizovan za promociju turističkih ponuda i destinacija. U periodu od 2010. do kraja 2013. godine bavili smo se i prodajom turističkih aranžmana.

Zahvaljujući dostupnosti pouzdanih i potvrđenih informacija koje pišu naši posetioci, Putovanja.info nastoji da vam u potpunosti olakša pripreme za put.

Naša misija je 100% zadovoljstvo putnika, koje želimo da postignemo uz pomoć dostupnosti pouzdanih i potvrđenih informacija.

Šta vam omogućavamo?
  • Informacije o destinacijama i hotelima u sekcijama: Forum, Moja Foto Tura, Utisci putnika
  • Pregled popularnih putovanja u delu Ponude agencija
  • Promociju Vašeg smeštaja u okviru sekcije Hoteli i apartmani
  • Firmama koje se bave turizmom i srodnim sferama poslovanja promociju putem reklamnih banera, relevantnih oglasa i mailing lista.
Preuzmite logo i video