O nama


Infostud je Internet kompanija koja razvija i vodi svoje sajtove. Kao jedna od prvih domaćih firmi u ovoj oblasti, Infostud podstiče razvoj elektronskog poslovanja u Srbiji.

Infostudovi sajtovi su praktični i informativnog tipa, sa obiljem korisnih i pouzdanih informacija na jednom mestu. Naši sajtovi su jednostavni za korišćenje, a upotrebom modernih tehnologija i uz znanje i iskustvo našeg tima, olakšavaju vam dolazak do traženih informacija, usluga, proizvoda ili ljudi, prema vašim specifičnim potrebam

Čemu težimo

Infostud je usmeren na razvoj elektronskog poslovanja kroz formiranje i vođenje jake grupe visokoposećenih sajtova, odnosno unapređenje postojećih i razvoj novih kvalitetnih sajtova, koji su lideri u svojim oblastima. Osim toga, Infostud teži ka tome da postavi dobre prakse i standarde rada u oblasti Internet poslovanja u Srbiji.

Infostud uvek napreduje prema novim poslovnim mogućnostima i izazovima. Osnova naše vizije su stalno kretanje i pozitivne promene, učenje, usavršavanje rada i ulaganje u ljude, vođeno optimizmom, kreativnošću, ambicijama i odgovornošću.

Želimo da doprinesemo i dobrobiti našeg društva i podstičemo društveno-ekonomski napredak Srbije. Infostud se vodi principima poslovne etike i teži ostvarivanju održivih i dugoročnih prednosti i dobrih rezultata.

Preuzmite logo kompanije

 

Preuzmite TV pokrivalice

Povratak na prethodnu stranu