Petar Stakić, Odnosi sa javnošću

Petar Stakić +381 (0)11/3285 155
+381 (0)64/103 42 26
petar.stakic@infostud.com
@PiterPetros
RSS Vozači u Srbiji nisu za uvođenje Euro 4 norme
24.06.2015.
Vozači u Srbiji nisu za uvođenje Euro 4 norme

Većina vozača u Srbiji nije za uvođenje Euro 4 norme. Smatraju da bi ona podigla cene i otežala kupovinu polovnih automobila, a ne veruju i u tvrdnje da su motivi ekološke prirode već su mišljenja da je reč o želji države i interesnih grupa da dodatno zarade. 

detaljnije
Najtraženiji polovni automobili u Srbiji u 2014. godini
25.12.2014.
Najtraženiji polovni automobili u Srbiji u 2014. godini

Koji polovni automobili su najtraženiji u Srbiji, koliko su vozači spremni da izdvoje za kupovinu vozila i šta su osnovni kriterijumi prema kojima se rukovode.

detaljnije
Karakteristike tržišta polovnih automobila u Srbiji u 2013. godini
30.12.2013.
Karakteristike tržišta polovnih automobila u Srbiji u 2013. godini

Analiza tržišta kojom je utvrđeno koji su polovni automobili najtraženiji u Srbiji, koliko koštaju pojedini modeli u zavisnosti od godišta, koje su najtraženije kubikaže, tipovi goriva, karoserije i boje. Kao zanimljivost predstavljeni su i najskuplji polovni automobili koji se trenutno prodaju na našem tržištu.

detaljnije
Pogledajte rečnik internet pojmova
O nama
Polovniautomobili.com

Polovniautomobili.com je najposećeniji domaći sajt za kupovinu i prodaju polovnih automobila, drugih vozila i rezervnih delova.

Sajt polovniautomobili.com omogućava oglašavanje vozila i rezervnih delova, efikasno povezuje kupce i prodavce i pruža savete i informacije iz oblasti automobilizma i saobraćaja.

IPG - Internet Prodaja Guma

IPG - Internet Prodaja Guma je prva internet prodavnica guma u Srbiji, u čijoj ponudi se nalaze letnje, zimske i gume za sve sezone za putnička, terenska i kombi vozila, kao i moto, skuter i atv gume, vodećih stranih i domaćih proizvođača. Gume kupljene u IPG internet prodavnici se isporučuju na kućnu ili poslovnu adresu kupca, a na teritoriji Srbije IPG ima veliki broj partnera vulkanizera i servisa za montažu guma, kod kojih je takođe moguće preuzeti kupljene gume i obaviti sve neophodne vulkanizerske usluge.
Preuzmite logoе i video
Preuzmite logoе i video