Tatjana Vidaković, Odnosi sa javnošću

+381 (0)11/3285 155
+381 (0)64/103 42 25
tatjana.vidakovic@infostud.com
@tashanica
RSS Infostud postao vlasnik sajta 4zida.rs
19.09.2016.
Infostud postao vlasnik sajta 4zida.rs

Jedna od najvećih internet grupacija u Srbiji, Infostud, postala je vlasnik sajta 4zida.rs i time nakon automobilizma, zapošljavanja, obrazovanja, turizma i osiguranja, zakoračila i u oblast nekretnina.

detaljnije
Pokrenut novi IT sajt - HelloWorld.rs
26.02.2015.
>Pokrenut novi IT sajt - HelloWorld.rs

Sa radom je počeo specijalizovani IT sajt namenjen svima koji traže posao i informacije o zaposlenju iz oblasti Informaciono - komunikacionih tehnologija. Sajt se zove HelloWorld.rs, a na njemu će svi posetioci moći da se informišu o razvoju i napretku karijere u IT sektoru i prate trendove u ovoj oblasti.

detaljnije
Sajt Infostud.com proglašen za jedan od pet najboljih u Srbiji
30.01.2015.
>Sajt Infostud.com proglašen za jedan od pet najboljih u Srbiji

Prema izboru specijalizovanog kompjuterskog časopisa PC Press, naš sajt proglašen je za jedan od pet  najboljih sajtova u Srbiji u kategoriji „baza znanja“. Reč je o tradicionalnom izboru ovog lista čiji se sud o kvalitetu sajtova i aplikacija zasniva na mišljenju stručnog žirija, glasova posetilaca i statističkim podacima o poseti.  

detaljnije
Pogledajte rečnik internet pojmova
O nama
Infostud je Internet kompanija koja razvija i vodi svoje sajtove. Kao jedna od prvih domaćih firmi u ovoj oblasti, Infostud podstiče razvoj elektronskog poslovanja u Srbiji.

Infostudovi sajtovi su praktični i informativnog tipa, sa obiljem korisnih i pouzdanih informacija na jednom mestu. Naši sajtovi su jednostavni za korišćenje, a upotrebom modernih tehnologija i uz znanje i iskustvo našeg tima, olakšavaju vam dolazak do traženih informacija, usluga, proizvoda ili ljudi, prema vašim specifičnim potrebama.
Preuzmite logo i video