RSS Веће интересовање за организоване припреме на факултетима
28.03.2014.
Веће интересовање за организоване припреме на факултетима

Резултати анкете “Како ћете се припремати за пријемни испит” спроведене на сајту Пријемни.инфостуд.цом у којој је учествовало око 1500 матураната показују да ће се преко половине анкетираних, као и претходних година, за пријемни испит спремати самостално уз понеки приватни час. 

детаљније
За пријемне се учи од другог полугодишта
14.02.2014.
>За пријемне се учи од другог полугодишта

Добра и квалитетна припрема за пријемне испите је једна од главних тема међу ученицима завршних разреда средњих школа који планирају да наставе своје школовање.

Анкета “Када треба почети са припремама за пријемни?” спроведена током месеца јануара и фебруара на сајту Пријемни.инфостуд.цом на узорку од 2400 испитаника показује да ће почетком другог полугодишта већина матураната, тачније 60% анкетираних прионути на активно учење и припрему за упис на студије. Једна четвртина испитаних матураната је навела да са припремама пријемног испита треба почети већ у првом полугодишту.

детаљније
Мишљење родитеља важно приликом избора студија
17.12.2013.
>Мишљење родитеља важно приликом избора студија

Став и мишљење родитеља ће имати велики утицај на одлуку о избору студија и међу садашњом генерацијом матураната. Готово 80% од око 1300 испитаника у недавно спроведеној анкети на сајту Пријемни.инфостуд.цом “Колико вам је битно мишљење родитеља приликом избора студија ?” наводи да ће одлуку донети сами, али да су им препорука и савет родитеља веома значајни. Занимљиво је да је сваки десети испитаник изјавио да ће мишљење родитеља бити пресудно приликом избора факултета или високе школе.

детаљније
Погледајте речник интернет појмова
О нама
Пријемни.инфостуд.цом

Пријемни.инфостуд.цом је сајт посвећен упису на факултете и високе школе.
Пријемни.инфостуд.цом пружа информације о високом образовању, помаже младима да одаберу академско усмерење и да се припреме за упис и студије на факултетима и високим школама.

Најстудент.цом

НајСтудент.цом је сајт који пружа информације о стипендијама, праксама, постдипломским студијама, студентским путовањима и ваннаставним активностима, и намењен је студентима који желе да путују, усавршавају се и напредују.
НајСтудент.цом пружа прилике студентима који желе да додатно развијају сопствене потенцијале и проактивно приступају својој каријери.

Преузмите логое и видео