Петар Стакић, Односи са јавношћу

Петар Стакић +381 (0)11/3285 155
+381 (0)64/103 42 26
petar.stakic@infostud.com
@CopePiterPetros
RSS Карактеристике тржишта половних аутомобила у Србији у 2013. години
30.12.2013.
Карактеристике тржишта половних аутомобила у Србији у 2013. години

Анализа тржишта којом је утврђено који су половни аутомобили најтраженији у Србији, колико коштају поједини модели у зависности од годишта, које су најтраженије кубикаже, типови горива, каросерије и боје. Као занимљивост представљени су и најскупљи половни аутомобили који се тренутно продају на нашем тржишту.

детаљније
Још увек не одустајемо од телефонирања током вожње
31.07.2013.
Још увек не одустајемо од телефонирања током вожње

Велики број возача у Србији крши закон и користи мобилни телефон током вожње. Блуетоотх и хандсфрее уређаји реткост.  Пуно возача забринуто да би могли бити жртве удеса услед непажње других возача који разговарају телефоном. Мало кажњених због овог прекршаја али већина сматра да је казна од 5.000 динара адекватна.

детаљније
Карактеристике тржишта половних аутомобила у Србији у 2012. години
03.07.2012.
Карактеристике тржишта половних аутомобила у Србији у 2012. години

Сајт www.половниаутомобили.цом урадио је током јуна испитивање тржишта половних аутомобила на основу којег се види да су ове године најтраженије марке половних возила у Србији Волксwаген, Опел, Фиат, Ренаулт, Пеугеот, Форд и Алфа Ромео (тим редоследом). Велико интересовање влада и за моделима Мерцедес, БWМ и Ауди, али се купци више о њима интересују него што поседују реалну могућност да их купе. Занимљиво је да јапанска половна возила још увек у нашој земљи нису толико популарна као што је то случај са европским произвођачима али ипак и она имају своје купце који су им углавном верни.

детаљније

Корисни подаци

Погледајте речник интернет појмова
О нама
Половниаутомобили.цом је најпосећенији домаћи сајт за куповину и продају половних аутомобила, других возила и резервних делова.

Сајт половниаутомобили.цом омогућава оглашавање возила и резервних делова, ефикасно повезује купце и продавце и пружа савете и информације из области аутомобилизма и саобраћаја.
Преузмите лого и видео