Акције и покровитељства

Инфостуд подржао кампању "Питајте КАДА"

Компанија Инфостуд је пружила подршку кампањи Питајте КАДА која је усмерена на поједностављивање бирократских процедура које штете привреди (послодавцима) приликом пословања, што итекако утиче на отварање нових радних места.

[ детаљније ]
Подршка пројекту "Путујемо у Европу"

Инфостуд је и ове године подржао пројекат Европског прокрета у Србији који омогућава студентима завршних година и апсолвентима факултета са високом просеком да 22 дана путују по Европи.

[ детаљније ]
Преузмите РСС новости са сајта

Новости на сајту


месец: / година кључна реч:
МШМ и Инфостуд група додељују стипендију за Еxецутиве МБА програм

Мокрогорска школа менаџмента (МШМ) и Инфостуд група објавили су конкурс за доделу једне пуне стипендије за Мокрогорски Еxецутиве МБА програм (МЕМБА) у вредности од 6.000 евра. Мотив за доделу ове стипендије је жеља МШМ-а и Инфостуд групе да се у Србији унапреди ниво знања из области управљања пословањем (бизнис менаџмента).

детаљније
13.06.2017 | коментари 0 | Пошаљи линк
Лансирана иницијатива Дигитална Србија

Иницијатива дигитална Србија је непрофитно удружење, основано са циљем унапређења српског друштва и привреде у добу дигиталне трансформације. Организацију су основале неке од најпознатијих (технолошких) фирми из Србије: Нордеус, Севен Бридгес, Мицрософт, Инфостуд и Стартит, заједно са нешто традиционалнијим компанијама: Рингиер Аxел Спрингер, Теленор, Телеком и Прице Wатерхоусе Цопперс. 

детаљније
30.05.2017 | коментари 0 | Пошаљи линк
БизКод в2.0 такмичење у програмирању

У организацији Инфостуда, у просторијама Високе техничке школе струковних студија у Суботици, 29. и 30. априла одржано је хакатон-такмичење у програмирању, БизКод в2.0, намењено студентима друге и треће године ВТШ. 

детаљније
03.05.2017 | коментари 0 | Пошаљи линк
Додељен таблет учеснику истраживања о бренду

Завршено је истраживање о перцепцији бренда Инфостуда. Као што смо на почетку обећали, један од учесника добио је од Инфостуда на поклон таблет. Међу хиљадама анкетираних, најсрећнији је био Александар Здравковић из Ниша, и делимо са вама његову причу.

детаљније
19.04.2017 | коментари 0 | Пошаљи линк
Инфостудентски кутак на ВТШ

Дугогодишња сарадња Високе техничке школе струковних студија и Инфостуда, резултирала је пријатним кутком за студенте у ком моћи да се окупљају, друже, одморе али и раде заједно на својим пројектима.

детаљније
13.04.2017 | коментари 0 | Пошаљи линк
Facebook Twitter Youtube Wikipedia Flickr
Member of IAB serbia Savet onlajn izdavača Srbije