Акције и покровитељства

Инфостуд подржао кампању "Питајте КАДА"

Компанија Инфостуд је пружила подршку кампањи Питајте КАДА која је усмерена на поједностављивање бирократских процедура које штете привреди (послодавцима) приликом пословања, што итекако утиче на отварање нових радних места.

[ детаљније ]
Подршка пројекту "Путујемо у Европу"

Инфостуд је и ове године подржао пројекат Европског прокрета у Србији који омогућава студентима завршних година и апсолвентима факултета са високом просеком да 22 дана путују по Европи.

[ детаљније ]
Преузмите РСС новости са сајта

Новости на сајту


месец: / година кључна реч:
Истраживање о запошљавању у ИТ сектору

Инфостуд је у сарадњи са Владом Републике Србије спровео истраживање о потреби компанија за запошљавањем ИТ јуниора. Анкета је урађена на узорку од 118 компанија...

детаљније
22.02.2017 | коментари 0 | Пошаљи линк
Допринос Акционом плану за помоћ ИТ сектору

Акциони план за помоћ информационо-технолошком сектору у Србији, усвојен је на седници Владе крајем децембра. Стручни тим Инфостуда дао је допринос у његовом настанку и поносни смо што су наши предлози у великој мери усвојени.

детаљније
30.01.2017 | коментари 0 | Пошаљи линк
Почео највећи регионални онлине сајам запошљавања и образовања

Почео је највећи регионални онлине сајам запошљавања и образовања „Виртуални дани каријера и знања 2016“ који ће трајати  до 26. октобра на адресиwww.данкаријера.цом.

Током осам дана трајања сајма поред великог броја огласа за посао, познате компаније из Србије и региона ће понудити и велики број пракси за све оне који желе са стекну радно искуство.

детаљније
19.10.2016 | коментари 0 | Пошаљи линк
До посла преко мобилног телефона

Нова апликација за тражење посла Послонаут, намењена младима који су у потрази за допунским и привременим пословима, омогућава корисницима да за свега неколико минута путем свог паметног телефона претраже понуду послова у својој непосредној околини и контактирају послодавца.

детаљније
06.04.2016 | коментари 0 | Пошаљи линк
Сајт Хеллоwорлд.рс освојио ПЦ Пресс награду за 2015.

Сајт ХеллоWорлд.рс, део Инфостуд групације, добио је главну награду у категорији Сервиси, у традиционалној додели награда магазина ПЦ Пресс најбољим сајтовима и блоговима. Као један од главних фактора за прво место у тој категорији је наведен ИТ Инсајдер, наш сервис где садашњи и бивши запослени пишу искуства о раду у компанијама, као и искуства са интервјуа.

детаљније
09.02.2016 | коментари 0 | Пошаљи линк
Facebook Twitter Youtube Wikipedia Flickr
Member of IAB serbia Savet onlajn izdavača Srbije