Akcije i pokroviteljstva

Infostud podržao kampanju "Pitajte KADA"

Kompanija Infostud je pružila podršku kampanji Pitajte KADA koja je usmerena na pojednostavljivanje birokratskih procedura koje štete privredi (poslodavcima) prilikom poslovanja, što itekako utiče na otvaranje novih radnih mesta.

[ detaljnije ]
Podrška projektu "Putujemo u Evropu"

Infostud je i ove godine podržao projekat Evropskog prokreta u Srbiji koji omogućava studentima završnih godina i apsolventima fakulteta sa visokom prosekom da 22 dana putuju po Evropi.

[ detaljnije ]
Preuzmite RSS novosti sa sajta

Novosti na sajtu


mesec: / godina ključna reč:
MŠM i Infostud grupa dodeljuju stipendiju za Executive MBA program

Mokrogorska škola menadžmenta (MŠM) i Infostud grupa objavili su konkurs za dodelu jedne pune stipendije za Mokrogorski Executive MBA program (MEMBA) u vrednosti od 6.000 evra. Motiv za dodelu ove stipendije je želja MŠM-a i Infostud grupe da se u Srbiji unapredi nivo znanja iz oblasti upravljanja poslovanjem (biznis menadžmenta).

detaljnije
13.06.2017 | komentari 0 | Pošalji link
Lansirana inicijativa Digitalna Srbija

Inicijativa digitalna Srbija je neprofitno udruženje, osnovano sa ciljem unapređenja srpskog društva i privrede u dobu digitalne transformacije. Organizaciju su osnovale neke od najpoznatijih (tehnoloških) firmi iz Srbije: Nordeus, Seven Bridges, Microsoft, Infostud i Startit, zajedno sa nešto tradicionalnijim kompanijama: Ringier Axel Springer, Telenor, Telekom i Price Waterhouse Coppers. 

detaljnije
30.05.2017 | komentari 0 | Pošalji link
BizKod v2.0 takmičenje u programiranju

U organizaciji Infostuda, u prostorijama Visoke tehničke škole strukovnih studija u Subotici, 29. i 30. aprila održano je hakaton-takmičenje u programiranju, BizKod v2.0, namenjeno studentima druge i treće godine VTŠ. 

detaljnije
03.05.2017 | komentari 0 | Pošalji link
Dodeljen tablet učesniku istraživanja o brendu

Završeno je istraživanje o percepciji brenda Infostuda. Kao što smo na početku obećali, jedan od učesnika dobio je od Infostuda na poklon tablet. Među hiljadama anketiranih, najsrećniji je bio Aleksandar Zdravković iz Niša, i delimo sa vama njegovu priču.

detaljnije
19.04.2017 | komentari 0 | Pošalji link
Infostudentski kutak na VTŠ

Dugogodišnja saradnja Visoke tehničke škole strukovnih studija i Infostuda, rezultirala je prijatnim kutkom za studente u kom moći da se okupljaju, druže, odmore ali i rade zajedno na svojim projektima.

detaljnije
13.04.2017 | komentari 0 | Pošalji link
Facebook Twitter Youtube Wikipedia Flickr
Member of IAB serbia Savet onlajn izdavača Srbije