Akcije i pokroviteljstva

Infostud podržao kampanju "Pitajte KADA"

Kompanija Infostud je pružila podršku kampanji Pitajte KADA koja je usmerena na pojednostavljivanje birokratskih procedura koje štete privredi (poslodavcima) prilikom poslovanja, što itekako utiče na otvaranje novih radnih mesta.

[ detaljnije ]
Podrška projektu "Putujemo u Evropu"

Infostud je i ove godine podržao projekat Evropskog prokreta u Srbiji koji omogućava studentima završnih godina i apsolventima fakulteta sa visokom prosekom da 22 dana putuju po Evropi.

[ detaljnije ]
Preuzmite RSS novosti sa sajta

Novosti na sajtu


mesec: / godina ključna reč:
Počeo najveći regionalni online sajam zapošljavanja i obrazovanja

Počeo je najveći regionalni online sajam zapošljavanja i obrazovanja „Virtualni dani karijera i znanja 2016“ koji će trajati  do 26. oktobra na adresiwww.dankarijera.com.

Tokom osam dana trajanja sajma pored velikog broja oglasa za posao, poznate kompanije iz Srbije i regiona će ponuditi i veliki broj praksi za sve one koji žele sa steknu radno iskustvo.

detaljnije
19.10.2016 | komentari 0 | Pošalji link
Do posla preko mobilnog telefona

Nova aplikacija za traženje posla Poslonaut, namenjena mladima koji su u potrazi za dopunskim i privremenim poslovima, omogućava korisnicima da za svega nekoliko minuta putem svog pametnog telefona pretraže ponudu poslova u svojoj neposrednoj okolini i kontaktiraju poslodavca.

detaljnije
06.04.2016 | komentari 0 | Pošalji link
Sajt Helloworld.rs osvojio PC Press nagradu za 2015.

Sajt HelloWorld.rs, deo Infostud grupacije, dobio je glavnu nagradu u kategoriji Servisi, u tradicionalnoj dodeli nagrada magazina PC Press najboljim sajtovima i blogovima. Kao jedan od glavnih faktora za prvo mesto u toj kategoriji je naveden IT Insajder, naš servis gde sadašnji i bivši zaposleni pišu iskustva o radu u kompanijama, kao i iskustva sa intervjua.

detaljnije
09.02.2016 | komentari 0 | Pošalji link
Sajtu Poslovi.infostud.com tri UEPS priznanja za kampanju „Kako preživeti grozan posao“

Kampanja Kako preživeti grozan posao trostruko je nagrađena na godišnjoj  dodeli priznanja za najbolje  radove iz struke, koje već  tradicionalno dodeljuje Udruženje za tržišne komunikacije Srbije.

detaljnije
23.12.2015 | komentari 0 | Pošalji link
Infostud kupio sajt Osiguranik.com

Kompanija Infostud, jedna od vodećih internet kompanija u Srbiji, nakon razvoja svojih sajtova za zapošljavanje, automobilizam, obrazovanje i turizam, zakoračila je u još jednu poslovnu oblast -osiguranje. 

detaljnije
17.12.2015 | komentari 0 | Pošalji link
Facebook Twitter Youtube Wikipedia Flickr
Member of IAB serbia Savet onlajn izdavača Srbije