Ne zelim da zvuci uopste kao reklamiranje...
Upisan sam na Visoku Skolu Strukovnih Studija za Informacione Tehnologije
http://www.its.edu.rs/ u Zemunu. Pocinjem, sa Bozijom pomoci, u oktobru. Pretrazujem forume nebi li nasao nesto lose o njima, jer mi nije kasno da se povucem bez obzira na posljedice nakon povlacenja. Jer ipak bih sacuvao vrijeme, ako ne i novac koji bih platio kao kaznu prilikom iznenadnog povlacenja.
Racunari, programiranje su me oduvijek strasno zanimali, i ukazala mi je se finansijska prilika da se konacno ozbiljinije pozabavim time. I ovaj studij je bas ono sto mi treba. Ali, s obzirom na cinjenicu da zivimo u okrutnom i nadasve prljavom vremenu, postoji opravdana sumnja da bilo sta sto izgleda kao odlicna prilika, moze postati najveca nocna mora ili ti prevara.
MOLIM Vas! Ako ima neko da mi kaze svoje misljenje o ovom studiju, ili neki razlog zbog kojeg nebih trebao pocinjati ovaj studij, zamolio bih da mi kaze, ili ukaze na eventualne forume na kojima je ova tema obradjena detaljnije. Nebih da gledam na nesto sto su oni licno postavili na netu kao neki veseli i nasmijani profesori i studenti (nemam nista protiv njih), ali mi to nije validan dokaz.
Unaprijed Zahvaljujem eventualnoj pomoci!!!!
EDIT; Ako sam prekrsio neko pravilo prilikom pisanja ovog posta, zamolio bih Admina da mi oprosti!!!