Hocu da vam kazem jednu pricu sa lepim krajem...
Radila sam sedam godina u firmi u kojoj sam nekoliko poslednjih godina bila izlozena svakojakom maltretiranju, spletkama, raznoraznim nacinima da dam otkaz i ostavim slobodan teren i generalnoj direktorki i njenim poslusnicima. Izuzetno sam obrazovana, jaka i energicna osoba, ali sam se jednostavno izgubila u svim tim spletkama. Bila sam bez odgovora, iako na prilicno doboroj poziciji, bez konkretnog ugorozavanja generalne... Ali znala je ona da ja mogu mnogo vise pa me je izguravala na sve moguce nacine. A ja budala volela svoju firmu, postovala vlasnika iako je na kraju i njega okrenula protiv mene...
Da ne duzim, firma je dobila zabranu rada od NBS, ja sam dobila otkaz...
Pa to je samo pocetak srecnog kraja. Zaposlila sam se u velikoj osiguravajucoj kompaniji koja cesto daje oglase na INFOSTUD-u (tako sam se i zaposlila). U rekordnom roku (pet meseci) sam dosla do vodecih pozicija, samo zahvaljujuci zalaganju, radu, strucnom znanju i radnom iskustvu, a ponajpre zahvaljujuci zelji da sebi, svom suprugu i voljenim osobama dokazem sta mogu kada nemam idiote oko sebe ciju prljavu igru, jednostavno, ne umem da igram... Samo je trebalo na vreme da odustanem, ako nisam htela da uzvratim na isti nacin (sto bi takodje bilo resenje).
Eto, jedan veeeeeliki pozdrav od srecne i uspesne poslovne zene, mame i supruge!