Sva vremena su u UTC + 1 sat

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ]  1, 2  Sledeća
  Pogled za štampu

Romantika
Autoru Poruka
PostPoslato: 18-08-2006 21:56 
registrovani član

Pridružio se: 18-08-2006 21:35
Da se nadovezem na temu o dugim vezama... :)

Sta je za vas romanticno?

Vrh

PostPoslato: 19-08-2006 06:49 
registrovani član
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19-08-2006 06:12
Naucnici kazu da je to mala crvena sveca, napravljena od cokolade, u obliku mede koji drzi srce na kome je ispisana porukica, i koja pusta muziku kada se navije.

Ali mislim da je mnogo lepse poljubiti i zagrliti voljenu osobu na brdascetu uz zalazak sunca, ili jos bolje, nebo puno zvezda... ;)

Vrh

Re: Romantika
PostPoslato: 20-08-2006 15:12 
aktivni član
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17-05-2006 21:08
Budalica je napisao:
Da se nadovezem na temu o dugim vezama... :)

Sta je za vas romanticno?

:) Draga Budalice,

bas je lepo sto si postavila ovu temu.
Romanticno je kad nekog volis, i to je dovoljno. A kada i on-a tebevoli, onda je to 200 % romanticno.
romantika je u tako ma;lim stvarima, ali koje govore-jedan osmeh, ili provokacija, ili mahanje cvetom ili trpanje zalogaja u usta njoj/njemu...

Zivela romantika!!!! ;)

Veliki pozdrav

kblinija

Vrh

PostPoslato: 20-08-2006 19:56 
registrovani član
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12-08-2006 11:47
Romantika je kad nekog volis,jer je ljubav najveci poklon koji dajemo,ljubav je skola nesebicnosti i vernosti,romantika je kad nekog volis kao i on tebe. :)

Vrh

Re: Romantika
PostPoslato: 22-08-2006 21:33 
registrovani član

Pridružio se: 18-08-2006 21:35
bas je lepo sto si postavila ovu temu.

Kako mi je drago da ovo "cujem"! Iskreno receno, plasila sam se da pogledam koje su poruke ostavljene misleci da cu da dobijem kritiku zbog lose teme!
A i ne samo to, danas kad se kaze romatika svi pomisle na crvene ruze i to je to. Naravno nemam ja nista protiv toga :D, ali ja bih se rado vratila u ono vreme kad su se pisala ljubavna pisma, pa onako bacali neki skriveni pogledi i stidljivi osmesi...
Ali u pravu ste, romanticno je kad se voli, i onda svaka sitnica dobije drugaciji izgled, i sve deluje tako novo i zabavnije nego inace.
Recimo - kada celo vece provedete u parku ispod drveta cekajuci da stane kisa...

Vrh

PostPoslato: 23-08-2006 18:54 
registrovani član

Pridružio se: 08-06-2006 13:11
chick topic :D

Vrh

PostPoslato: 09-09-2006 22:50 
aktivni član
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05-05-2006 14:02
:lol:
Romantièno je i kad isklošarait renegde, satima recimo samo hodate i prièate i držite se za ruke ....i na kraju, pojedete vruæ burek i on te otprati kuæi i tako :P

Romantièno je kad svako èita svoje novine, a zajedno su. Æute i èitaju. I miriše kafa. :)

Vrh

PostPoslato: 10-09-2006 16:11 
aktivni član
Korisnikov avatar

Romantièno je kad svako èita svoje novine, a zajedno su. Æute i èitaju. I miriše kafa. :)[/quote]

:) E, ovo sa kafom ti je nacisto dobro. Svaka cast!

Pozdrav, :)

Vrh

PostPoslato: 11-09-2006 07:50 
aktivni član
Korisnikov avatar

:)
I tebi se sviða to?

Pazi ovo: miriše kafa iz aparata (iz aparata, jer je miris jaèi onda!), na stolu 2 karte za let do neke egzotiène destinacije, jedan iPod (roze na primer) i Cosmopolitan...

(nema njega ovaj put, nema veze, ima novina i gedžeta :lol: )

Ne, èekaj, evo njega, ulazi...i miriše na Van Nelle duvan i suve šljive. Èupav i sanjiv. Uzima Herald Trubune i gleda kroz prozor u letnje jutro.

Vrh

PostPoslato: 13-09-2006 09:46 
aktivni član
Korisnikov avatar

Molly Jones je napisao:
I tebi se sviða to?

Pazi ovo: miriše kafa iz aparata (iz aparata, jer je miris jaèi onda!), na stolu 2 karte za let do neke egzotiène destinacije, jedan iPod (roze na primer) i Cosmopolitan...

(nema njega ovaj put, nema veze, ima novina i gedžeta :lol: )

Ne, èekaj, evo njega, ulazi...i miriše na Van Nelle duvan i suve šljive. Èupav i sanjiv. Uzima Herald Trubune i gleda kroz prozor u letnje jutro.

:) Sta da ti kazem, mi ne citamo tako fensi novine, samo ove jeftine, domace, ali kafa i dalje lepo mirise....

Pozdrav, :)

Vrh

domaæe, ali najbolje!
PostPoslato: 13-09-2006 22:31 
aktivni član
Korisnikov avatar

...ustala je i šutnula papuèu, kao i uvek - nehotice, ali opet dovoljno daleko.
Šuškala je neko vreme po kuhinji a onda pobedonosno izvukla kutiju Earl Grey-a, tiho ciknula i potražila bilo kakav, ma koliko star, suv i isceðen, limun - za ovo posebno jutro.
Otkljuèala je vrata i, spretno, da je niko ne vidi poluodevenu i još vrelu, uzela svoju pošiljku dnevnih novina. Kuriri su bili vredni, jutros nisu zakasnili, i to je bila dobra vest - gotovo isto toliko dobra kao juèerašnji rezultati izbora...

(zar nije romantièno - ÈAJ i novine? :))

Njena snažnija i iskusnija polovina glasno je prdnula u snu :lol: Eh, živote...

:lol:
Romantika, bato 8)

Vrh

PostPoslato: 25-09-2006 02:33 
registrovani član
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23-09-2006 17:18
Ne kontam stvarno zasto je romantika postala nekako preterano stereotipna-buket ruza, beskrajne dugacke setnje po peskovitim plazama,ili po kisi ...bla,bla,bla. Mislim, sve je to lepo ali vec nekako preterano isfurano. Mislim da bih ubila svog momka da mi za 8.mart pokloni cvece ili nesto slicno, kao sto dobije 99% zena toga dana.Hocu nesto malo i slatko, bas, specijalno i samo za mene, uz to dobar znak da se potrudio i da me poznaje,kostalo to 5 ili 5555 dinara. Najlakse je otici u cvecaru i iskesirati za buket. Ok, gest ostaje, ali gde je tu trud?!

Pre neki dan sam cula jednu uvrnutu stvar-drugarica je savetovala jednog mog prijatelja nesto u fazonu-prvih 6 meseci veze ne pokazuj nikakve znake romantike, nego tek kasnije-da devojka s kojom si, pomisli da je ona to probudila u tebi po prvi put!!! Opusteno da opustenije ne moze biti...Zgrozila sam se odmah ali ko zna mozda to i pali kod nekih.

Romantika je svuda, u sitnim stvarima oko nas, krajnje neocekivanim, samo je treba prepoznati.Bar za mene. :D

Vrh

ah, ta romantika!!!
PostPoslato: 26-09-2006 13:44 
registrovani član
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18-09-2005 16:30
Ne smemo da dozvolimo da se romantika pretvori u neki shablon, neki uzasan stereotip jer ce tada prerasti u nesto potpuno drugacije i izgubice se taj divan osecaj kod ljudi koji samo nesto romanticno moze da probudi u njima. Cvece je lep gest ali kad bi ga muskarci poklanjali nekim obicnim danima a ne samo za 8. mart ili kad nesto zgrese :) Tada sam gest poklanjanja cveca nije romantika nego neka bezvezna obaveza koju nam drustvo namece.
Meni je romanticno kad osoba koju volim ucini za mene nesto potpuno nepredvidjeno. To stvarno moze biti najmanja sitnica koja ce mi ulepsati dan i uveriti me u cinjenicu da sam voljena, i da me osoba koja me voli zaista poznaje i zeli da mi ugodi. Nisam materijalista i mrzim sto kad god se pomene neki poklon, muskarci odmah zamisljaju u glavi hiljade i hiljade dinara. Ne pomisljaju da bi samim planiranjem neke romanticne veceri ili nekog izleta sa dragom osobom ucinili da se ona oseca neverovatno voljenom.
Danas svasta nazivaju romantikom...
A da romantika ne bi postala stereotip, moramo da znamo (i stalno upoznajemo) osobu do koje nam je stalo i da stalno pokusavamo nekim minijaturnim gestovima da je iznova i iznova osvajamo...
ZIVELA ROMANTIKA! :D :D :D

Vrh

Re: ah, ta romantika!!!
PostPoslato: 26-09-2006 17:07 
aktivni član
Korisnikov avatar

kamicak je napisao:
Ne smemo da dozvolimo da se romantika pretvori u neki shablon, neki uzasan stereotip jer ce tada prerasti u nesto potpuno drugacije i izgubice se taj divan osecaj kod ljudi koji samo nesto romanticno moze da probudi u njima. Cvece je lep gest ali kad bi ga muskarci poklanjali nekim obicnim danima a ne samo za 8. mart ili kad nesto zgrese :) Tada sam gest poklanjanja cveca nije romantika nego neka bezvezna obaveza koju nam drustvo namece.
Meni je romanticno kad osoba koju volim ucini za mene nesto potpuno nepredvidjeno. To stvarno moze biti najmanja sitnica koja ce mi ulepsati dan i uveriti me u cinjenicu da sam voljena, i da me osoba koja me voli zaista poznaje i zeli da mi ugodi. Nisam materijalista i mrzim sto kad god se pomene neki poklon, muskarci odmah zamisljaju u glavi hiljade i hiljade dinara. Ne pomisljaju da bi samim planiranjem neke romanticne veceri ili nekog izleta sa dragom osobom ucinili da se ona oseca neverovatno voljenom.
Danas svasta nazivaju romantikom...
A da romantika ne bi postala stereotip, moramo da znamo (i stalno upoznajemo) osobu do koje nam je stalo i da stalno pokusavamo nekim minijaturnim gestovima da je iznova i iznova osvajamo...
ZIVELA ROMANTIKA! :D :D :D

:D Slazem se! :D

Vrh

PostPoslato: 30-09-2006 22:48 
registrovani član
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23-09-2006 17:18
Ja sam jednom prilikom svom momku kad se vracao sa nekog puta po celom stanu ostavila male baloncice sa porukama unutra (ne pitajte kako sam ih ugurala :D ) koje su ga navodile gde da trazi. Jadnicak je sat vremena tumarao okolo al ga je na kraju cekala simpaticna knjizica. A uvek sam to zelela da meni neko priredi, al kad nece...bar ja nekog da obradujem :( Salim se, imam super vezu, al manjka malo iznenadjenja i kreativnosti s njegove strane.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ]  1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat