rada960 je napisao:
da bi mi na kraju razgovora saopštili, e, pa, znate , baš se lomimo da li uzeti nekog sa takvim znanjem i iskustvom ili nekog koga æemo nauèiti ,,našem sistemu rada,, ...
Lakše im je da "oblikuju" nekoga manje upuæenog jer je tako manja opasnost da neko vidi greške nadreðenih. Imam utisak da je danas foliranje glavna veština.
rada960 je napisao:
Verujte, ja u suštini nemam pojma šta im to znaèi, kada je verovatnoæa da æe im taj kandidat kojeg su sve nauæili, lepo otiæi posle godinu-dve , odlepršati ...a mi, u ovim godinama, pedesetim, em znamo da radimo, em iz iskustva znamo i da se priladjavamo poslovima..
a možemo raditi još 15 gidina, sigurno..
e, stvarno nisam pametna..
Sada me je veæ zaista veoma sramota što uopšte konkurišem.!
možda bolje da mi u pedesetim, koji smo neki višak, poumiremo, pa æe im bar ostati samo mladi, i neæe morati da se lome u donošenju odluka..
BTW. Moj fizièki izgled ne odaje moje godine, tako da propadnem u zemlju kad moram ka priznam godine.
Novi poslodavci ne vide to tako. Za njih su stariji jednostavno "kost u grlu". Stariji imaju više iskustava, èvršæi su, bolje poznaju zakone, imaju više izgraðenu privatnost ....
Sve su to stvari koje poslodavac ne želi kod svog radnika. Èast izuzecima, ali koliko vidim retki su.
Ne treba se stideti svojih godina. Nije mala stvar biti uspešan 20 ili 30 godina. Mnoge od tih nadobudnih koji sad "udeljuju" poslove tek èekaju životna iskušenja.